FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CHIAJNA 1-0

Conspiraţia » Marius Şumudică crede că arbitrul meciului cu Astra a dat intenţionat 3 cartonaşe galbene jucătorilor săi

Rusandu a intrat în colimatorul lui Șumudică
Rusandu a intrat în colimatorul lui Șumudică

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 23:13

Şumudică l-a acuzat pe "centralul" Rusandu, născut la Sfîntu Gheorghe, că a "îngălbenit" special trei fotbalişti ai Concordiei, care vor absenta runda viitoare la Braşov.

Imediat după eşecul de la Giurgiu, Marius Şumudică a declarat extrem de nervos că nu a mai văzut de mult un arbitraj mai prost decît cel al "şmecherului de Lucian Rusandu". Antrenorul s-a referit în principal la cartonaşele galbene primite de Bambara, Purece şi Wellington, acesta din urmă fiind şi eliminat după terminarea partidei.

Toţi trei aveau trei "galbene" înaintea partidei, iar dacă erau avertizaţi şi sîmbătă, urmau să fie suspendaţi în "derby-ul retrogradării" cu FC Braşov, din etapa viitoare. Şumudică a găsit şi o explicaţie.

"Acest domn Rusandu, ca să înţeleagă lumea, este din Sfîntu Gheorghe, foarte aproape de Braşov, şi a dat cartonaşe exact celor aflaţi la limita suspendării. Etapa viitoare joc sub Tîmpa, iar trei oameni importanţi de-ai mei nu pot evolua, vi se pare normal?!", a insinuat Şumi la Digi.

35 de kilometri sînt între Braşov şi Sfîntu Gheorghe

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
bamse1901
bamse1901  •  14 Aprilie 2014, 12:14

e posibil in romanica!

corneliusarmis
corneliusarmis  •  14 Aprilie 2014, 11:45

Ce mama lui Scaraoschi, mai Sumudica, sa nu bati tu Astra cu echipa care de cand o antrnezi TU face ravagii! Eu cred ca ai stat si TU "un pic capra", era sa ma ia somnul la meci!! Canta la alta masa cu dl Vama cu tot!

solomon_i
solomon_i  •  14 Aprilie 2014, 10:07

Parca Sumudica sustinea ca el nu comenteaza arbitrajul...!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează