FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

NEWS ALERT Budescu, OUT de la Petrolul: contractul va fi reziliat azi!

Imediat după Petrolul - Voluntari, scor 0-2, Constantin Budescu a lansat un atac direct la adresa antrenorului Florin Pârvu. Astăzi, mijlocașul ofensiv în vârstă de 34 de ani și-a reziliat contractul cu prahovenii.
Imediat după Petrolul - Voluntari, scor 0-2, Constantin Budescu a lansat un atac direct la adresa antrenorului Florin Pârvu. Astăzi, mijlocașul ofensiv în vârstă de 34 de ani și-a reziliat contractul cu prahovenii.

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 14:05 / Actualizat marti, 01 august 2023 15:10

Imediat după Petrolul - FC Voluntari, scor 0-2 (etapa #3 din Superliga), Constantin Budescu a lansat un atac direct la adresa antrenorului Florin Pârvu. Astăzi, mijlocașul ofensiv în vârstă de 34 de ani a ajuns la un acord cu prahovenii pentru rezilierea angajamentului.

Constantin Budescu a fost schimbat în minutul 63 al disputei de pe arena „Ilie Oană”, la scorul de 0-0. Mijlocașul i-a reproșat înlocuirea lui Florin Pârvu și a transmis că va părăsi echipa dacă nu va beneficia de alt statut.

Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”
Petrolul - Voluntari 0-2
Șocat de discursul lui Constantin Budescu: „Cum mai retragi vorbele astea? Doar în fotbalul românesc ar mai putea continua la club”

Constantin Budescu pleacă de la Petrolul

Din informațiile GSP, Budescu s-a întâlnit azi cu conducerea Petrolului, iar cele două părți s-au înțeles asupra rezilierii contractului. Avocații trebuie să rezolve acum formalitățile.

Constantin Budescu evolua din august 2022 pe „Ilie Oană”, după despărțirea de FC Voluntari. A mai evoluat pentru ploieșteni și în perioada 2005-2011.

Despre plecarea lui Budescu de la Petrolul a scris și Fanatik.

3 goluriși 7 pase decisive a reușit Budescu pentru Petrolul în 20 meciuri oficiale (bifate numai în campionat)

Ce a spus Budescu la finalul meciului Petrolul - FC Voluntari 0-2:

M-am dus și m-am schimbat pentru că era foarte cald și am transpirat. Cam atât. Eram și supărat pentru că m-a scos după 10 minute. E decizia lor, nu a mea. Dacă nu pot, îmi văd de treaba mea. Eu am venit aici să ajut. Dacă încurc, îmi văd de treaba mea. Dacă nu ajut cu nimic și doar sunt schimbat... 

Eu am venit acasă și vreau să ajut această echipă. Dacă nu se poate, probabil vom găsi altă cale. Și plecarea e o variantă. Îmi place să joc fotbal și vreau să stau acolo unde oamenii sunt lângă mine și mă ajută, nu vreau să fiu prima schimbare. Eu am venit să ajut. Dacă nu ajut, îmi văd de drumul meu

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

„Nu cred că are contracandidat” » Mihai Stoica îl propune la națională după Oțelul - FCSB + Pe cine a mai lăudat

Marius Croitoru și-a trimis fiul la altă echipă » A debutat deja în noile culori

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (32)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  02 August 2023, 12:22

Au fost si jucatori problema , mereu in istoria fotbalului , dar au avut adevarati antrenori , ce au stiut cum sa-i puna in valoare . Dobrin , Crisan , Maradona , Mutu , Tamas , Ronaldo etc. Maradona juca la Napoli "Drogat" , ce facea Florin Parvu ?! il scotea afara dupa 10 min. ???

contrabas3
contrabas3  •  01 August 2023, 19:50

Talent mare, maniere sociale mici.

Tibisor
Tibisor  •  01 August 2023, 19:35

Baiatul asta niciodata nu si-a luat '' meseria '' in serios ... mereu a avut lacune in comportamentul sau ! Cam toate echipele sau convins de asta ! Talent , si nimic mai mult !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează