FOTBAL  »  Superliga  »  A PICAT TRANSFERUL

Constantin Grecu: "Nu mi-au convenit condiţiile de la Rapid, acum aştept alte oferte"

Grecu, în centru, la reunirea Rapidului
Grecu, în centru, la reunirea Rapidului

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 16:09

Fostul fundaş stînga al dinamoviştilor, Constantin Grecu, 26 de ani, s-a prezentat la reunirea lotului Rapidului. Acum, după doar un antrenament cu echipa din Giuleşti acesta a renunţat la colaborare, contractul nefiind semnat.

Grecu a explicat pentru GSP.ro motivele renunţării la varianta Rapid: "Mi s-a propus o anumită sumă la semnarea contractului, am fost de acord, dar cînd mă pregăteam să semnez, mi s-a spus că respectivii bani mi-au fost trecuţi în contract şi că îi voi primi la un anumit moment, nu cînd semnez.

Acest lucru m-a deranjat, pentru că nu aveam nici o garanţie, aşa că în acest moment pot spune că sînt jucător liber de contract şi aştept oferte".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
razorvan
razorvan  •  17 Ianuarie 2015, 17:41
Postat de mvradulescu pe 14 Ianuarie 2015, 19:06

Sper ca gândurile negre care v-au năpădit din cauza lipsei unor semne îmbucurătoare să nu se adeverească! Nu ar fi pentru nimeni un motiv de bucurie dacă Rapidul ar lipsi din competiție ! Părerea mea este că dl. Dinu nu ar fi semnat contractul cu patronul dacă nu ar fi fost convins că are șanse mari să scoată echipa din situația asta disperată. Vă urez succes în încercarea de a rămâne în continuare în Liga I !!!

Hmmm...! A venit si sfarsitul zilei de 17 ianuarie ! Parca nu mai sunt atat de pesimist ca la inceputul saptamanii ! Incep sa se adune jucatori. Sa dea Dumnezeu sa fie bine ! Sunt curios ce se va mai intampla pana la plecarea jucatorilor in cantonament. Ii asteptam cu bratele deschise si pe Tiago Lopes si Daniel Niculae ! Mi-ar placea, chiar sa revina si Herea pentru 6 luni. Pnetru ca pe N. Grigore inca nu ne putem baza. Sper sa aliniem o echipa competitiva in etapa 1 cu Steaua si sa vedem un fotbal spectaculos ... Hai Rapidu' !!!

fangigi
fangigi  •  15 Ianuarie 2015, 18:38
Postat de tazdevil pe 14 Ianuarie 2015, 16:54

Deci un transfer din cele multe ale Rapidului a picat.....bine,chiar nu cred ca este o pierdere,insa data fiind situatia la acest moment al echipei,cred ca era bun macar la un 4-4 de incalzire....

Nasol e sa ramana un numar impar...

fangigi
fangigi  •  15 Ianuarie 2015, 18:35

Grecu asta s-a vazut la Dinamo cati bani face...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează