FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL 4-2

Continuă războiul rece dintre patron şi atacantul grec: "E urît ce face Kapetanos!"

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Becali i-a dat replica ieri lui Pantelis, după ce acesta spusese că a fost eliminat pe nedrept cu Napoli şi că nu va accepta să fie amendat.

Gazeta de duminică v-a prezentat în detaliu declaraţiile făcute de Pantelis Kapetanos referitoare la eliminarea sa din meciul cu Napoli şi la consecinţele pe care cartonaşul roşu le va avea în viitor, iar ieri, Gigi Becali a reacţiat dur la afirmaţiile grecului.

Finanţatorul s-a arătat deranjat atît de faptul că Pantelis a decis să facă special o conferinţă de presă în care să susţină că a primit "roşu" pe nedrept, dar şi deoarece a spus că "nu voi accepta nici un fel de amendă din partea clubului. De ce să mă sancţioneze dacă n-am greşit?".

"Sincer, nu ştiu de ce a făcut el acea conferinţă de presă. De ce trebuia el să vorbească despre eliminare?! Păi, nu se vede clar că a lovit, trebuie să ne spună el că n-a lovit?! Se observă pe imagini că a ridicat cotul şi are intenţia de a-l lovi", a spus Becali la sportro.

"În plus, chiar dacă deocamdată nu am luat nici o decizie în privinţa lui, e urît ce face. Să vină şi să spună că nu acceptă nici o amendă, că nu e de acord cu vreo sancţiune. Pînă la urmă, e din familia noastră, vom vedea ce decizie vom lua cu el", a adăugat Gigi. GSP a anunţat încă de sîmbătă că şefii din Ghencea vor să-i aplice grecului o sancţiune-record: un sfert din salariul anual, adică 62.500 de euro!

"Nu voi accepta nici un fel de amendă, nici 500, nici 1.000, nici 20.000 de euro sau mai mult. Şi nici nu-mi cer scuze fiindcă n-am pentru ce, am fost eliminat pe nedrept"
Pantelis Kapetanos

"Dacă voi fi, totuşi, amendat de conducere? Cred că antrenorul meu de acum a jucat suficient de mult fotbal în viaţa lui încît să-şi dea seama că nu sînt vinovat şi sper că nu va permite să fiu amendat"
Pantelis Kapetanos, atacant Steaua

"Dacă ne suspendă UEFA, asta e!"
Gigi Becali a comentat informaţia publicată de Gazeta Sporturilor de sîmbătă şi anume că Stelei i se va activa sancţiunea, încasată încă de anul trecut, de a evolua în Europa o etapă cu porţile închise după incidentele de la meciul cu Napoli. "De ce să mă tem de decizia UEFA? Dacă se va lua hotărîrea să jucam fără fani, asta e. Nu avem ce face, ne vom conforma", a declarat Becali.

ADVERSAR EUROPA LEAGUE
Utrecht, victorie pe Amsterdam Arena!
Următoarea adversară a Stelei în Europa League a reuşit un succes de prestigiu în campionatul Olandei. În etapa a 8-a, FC Utrecht a învins-o în deplasare pe Ajax Amsterdam, scor 2-1. Ambele goluri ale învingătoarei au fost marcate de Van Wolfswinkel, de fiecare dată din penalty. Neşu a fost integralist ca fundaş stînga. Utrecht e pe locul 7, cu 12 puncte acumulate. Steaua va juca la Utrecht pe 21 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sfateugen
sfateugen  •  04 Octombrie 2010, 17:12

Se pare ca gercul are oarece probleme, in sensul ca probabil, in anumite momente ale jocului nu se poate stapani. A avut reactii aiurea si cu Liverpool (l-a agatat pe maimutoiul ala de Kyrgyakos si a determinat penalty-ul) si cu Napoli, cand l-a plesnit pe circarul Santacroce. Ar trebui stat de vorba cu el si vazut ce se intampla, pentru ca in ambele momente s-a declansat revenirea adversarilor.

gazistu
gazistu  •  04 Octombrie 2010, 10:51

cum sai dea un sfert din salar amenda? 62.000 de euro is bani si pt kapethanos.. mai bine plecaca kape de la steaua decat sa ia amneda aia, si o sa vedem o stea foarte buna in atac, fara kapetanos, mai ales daca nu punem sezonul trecut goluril lui, steaua era PE 10-12 in clasament :|

royal_army
royal_army  •  04 Octombrie 2010, 10:42

Nu e niciun razboi.Sa fie amendat asa cum scrie in ROI,la fel cum a zis si Marius aseara si terminam balciul.500 de euro e un mizilic pentru Kapetanos. Kapetanos a gresit dar asta este,a trecut,acum trb sa tina capul sus si sa se gandeasca la urmatoarele meciuri.Un gol cu Dinamo va sterge cu buretele prostia din meciul cu Napoli. @stelistu.batran Si Inzaghi ce e ? Asta este rolul atacantilor,sa speculeze.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează