FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - GLORIA 4-0

Contra îi anunţă pe stelişti: "Bokila e al nostru încă doi ani!"

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 23:09

Cosmin Contra i-a stricat planurile lui Gigi Becali după ce atacantului i-a fost activată clauza de achiziţionare


- Domnule Contra, o victorie care vă duce pe locul doi în Liga 1!
- Offf! E o victorie foarte importantă pentru noi şi mă bucur să văd că echipa creşte de la meci la meci, mai ales că jucătorii care nu au avut şansa să joace în acest sezon au făcut-o acum foarte bine. Revenind, cred că mai e mult pînă la final şi trebuie să lucrăm mult mai mult pentru a avea performanţe.

- Vine meciul cu Steaua...
- Nu, nu. Ne pregătim de un meci foarte greu cu Oţelul în Cupa României, abia apoi mergem să jucăm cu Steaua! Pînă la acel meci trebuie să ne refacem jucătorii accidentaţi şi să ne asigurăm că ne vom califica în finala Cupei.

- Jucătorii au pornit fiesta în vestiar.
- Pînă luni avem voie să petrecem şi să ne bucurăm de locul ocupat în campionat, dar după aceea se termină cu distracţia! Deocamdată sîntem pe un drum bun, dar mai e mult pînă vom realiza ceva.

- Pleacă Bokila din vară la Steaua?
- De ce să plece?! Lui Bokila i-a fost activată clauza de prelungire şi este jucătorul nostru pentru următorii doi ani şi jumătate. Urmează să fie trimişi şi banii, deci Steaua să-şi ia gîndul de la Bokila!

"Sînt multe echipe în Liga 1 care se luptă la podium şi sînt despărţite de doar cîteva puncte. Formaţia care va avea tărie va avea la final cîştig de cauză"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

Coregrafie pentru Ilie Oană
Suporterii Petrolului au făcut şi ieri, înaintea partidei, o coregrafie spectaculoasă. De această dată, ei au realizat dintr-o pînză imensă chipul fostului antrenor al Petrolului, Ilie Oană. Pe lîngă această coregrafie 3D, fanii au mai avut un banner: "Două decenii de lacrimi amare preacinstesc gloria-ţi nemuritoare". Ca antrenor al "lupilor", acesta a cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. Jucătorii celor două echipe au mai ţinut un moment de reculegere în memoria fostului jucător al echipei din Ploieşti, Alexandru Fronea. Fostul fundaş a decedat marţi, la vîrsta de 79 de ani.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
laurentz
laurentz  •  15 Aprilie 2013, 15:34
Postat de dincolodenori pe 14 Aprilie 2013, 13:34

Nu înțeleg de ce conducerea Petrolului îl tot propune pe Bokila Stelei ? Tine.ti.l acolo,Steaua nu sta in Bokila.........

Eu nu inteleg de unde ai inteles tu ca este Bokila propus Stelei de catre conducerea de la Petrolul...

gabrii
gabrii  •  14 Aprilie 2013, 18:03
Postat de laurentz pe 14 Aprilie 2013, 01:27

Petrolul, te iubesc !

ASIJDEREA!

dincolodenori
dincolodenori  •  14 Aprilie 2013, 13:34

Nu înțeleg de ce conducerea Petrolului îl tot propune pe Bokila Stelei ? Tine.ti.l acolo,Steaua nu sta in Bokila.........

Vezi toate comentariile (12)
Comentează