FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Contra intervine în negocierile dintre Steaua şi Petrolul şi se ia de şefii "lupilor": "Bokila nu e evaluat corect"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 01 mai 2013 10:47

Gigi Becali e dispus să pluseze pentru a-l transfera pe Jeremy Bokila şi suma cerută de oficialii Petrolului este de 1 milion de euro. Această cifră e considerată prea mică de Cosmin Contra, antrenorul "lupilor".

"Bokila poate mai mult, încă nu joacă la nivelul maxim. Cred că 1 milion de euro e un preţ prea mic pentru el. Eu cred că el nu e evaluat la adevărata valoare. Nu e normal ca jucătorii Stelei să valoreze milioane de euro, iar Bokila să fie cotat la cîteva sute de mii.

Cu Bokila şi Hamza am o linişte, am o forţă mare în atac. Sînt clar cei mai buni atacanţi din ţară", a declarat Contra la sportro.

Încă 300.000 pentru Bokila! Becali insistă pentru vîrful african » Cît cer ploieştenii ca să îl lase la Steaua

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mariusploiesti
mariusploiesti  •  02 Mai 2013, 12:43

daca ciobanu zice ca-i scump Bokila , atunci cum cere 1,5 mil pe Tanase? nu vrem sa devenim pepiniera Stelei. m-ai bine sa plece afara , scoatem si noi odata capul sau raminem o echipa mica . cred ca avem forza sa ne lupta si asta -i sperie pe bucurestenii . forza petrolul .

octavyus
octavyus  •  01 Mai 2013, 13:12

Deci inteleg ca Petrolul e rampa de lansare pentru fotbalistii luati de Steaua? Atunci la ce bun ne mai batem pentru loc de Europa League? Daca pleaca cei mai buni 3-4 fotalisti, o sa fim ciuca batailor. Sa se hotarasca, sa stim si noi: vrem sa creem echipa competitiva sau doar sa rezistam in Liga 1? Nici de afacere nu poate fi vorba, Bokila ne-a costat 600.000 si il dam cu 700.000. Unde e busines-ul aici, ca nu ma prind?

aushwitz
aushwitz  •  01 Mai 2013, 12:50

bokila daca se transfera la oi nu o sa mai joace nimic,reGAYcanf joaca alt sistem.dl capra,daca se transfera cineva la oi sti ca o sa pleci si tu.nu ai inteles din iarna ca ne e scarba de delicventi aia si daca faci afaceri cu ei pleci si tu???cine tine cu oia sai m-oa-ra familia

Vezi toate comentariile (5)
Comentează