FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Contra: "Niciodată nu mi s-au recunoscut meritele de jucător! Nici ca antrenor nu mă aştept la altceva!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Cosmin Contra, antrenorul formaţiei Poli Timişoara, a declarat că este mulţumit de jocul arătat de echipa sa în ultimele meciuri. Tehnicianul a decl

"Nu credeam că o să obţin patru victorii din patru. Am noroc că băieţii muncesc foarte mult, e meritul lor pentru performanţele obţinute. Rezultatele aduc linişte, se vede foarte clar acum", a declarat Contra.

"Bazele echipei au rămas de la Petrovici. Nu puteam eu să vin şi să schimb totul. Eu poate am adus puţină linişte, le-am explicat că fără sacrificiu, fără muncă, nu pot realiza nimic, iar asta s-a văzut pe teren în ultimele meciuri. A fost o perioadă dificilă, mai ales că am trecut foarte repede din postura de jucător în cea de antrenor. Au fost nişte partide grele la început, pentru că nu vroiam să încep cu stîngul. Nu era bine pentru liniştea echipei, iar presa ar fi comentat foarte mult, m-ar fi criticat, aşa cum au făcut-o mereu", a adăugat Cosmin Contra.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (23)
gerula
gerula  •  04 Octombrie 2010, 16:39

O noua farsa a "ziaristilor" gsp, nici macar nu zice asta in articol!... Cat despre cat de mare jucator a fost, aratati-mi si mie cati jucatori romani au mai jucat titulari la echipe de talia lui Milan, Atletico, Getafe, Alaves, sau cati se pot lauda ca au inscris 2 goluri lui Bayern in semifinale de Cupa UEFA. Ii numeri pe degete, va spun eu... Din generatia actuala doar Mutu si Chivu, iar din cele anterioare doar jucatori de genul Hagi, Gica Popescu, Dan Petrescu, si poate alti cativ

maxbar
maxbar  •  04 Octombrie 2010, 15:58

comentarii ,comentarii dar unii pyr si simplu se intrec in prostie ,dar hai s-o zic pe asta invidia roade.

juliusmad
juliusmad  •  04 Octombrie 2010, 15:55

ce se mai victimizeaza si asta. ca jucator a fost destul de bun dar cam nervos mai ales pe final de cariera, ca antrenor nu a aratat inca nimic dar mai are timp.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează