FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-TIMIŞOARA 1-0

Contra: "Rapidul nici nu s-a apropiat de poartă, am dominat 90% din meci!"

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Fundaşul Timişoarei Cosmin Contra a declarat că echipa sa a făcut un meci bun, pe care l-a dominat consistent, în ciuda rezultatului final.

"E un rezultat nedrept pentru noi. Am dominat aproape tot meciul, 90% din partidă. Ei nici nu s-au apropiat de poartă în repriza a doua, nu au avut nici jumătate de ocazie. Mi-aş fi dorit să se amîne partida, dar astea sînt condiţiile din România, jucăm pe orice teren, dar spectacolul şi jucătorii au de suferit.

Matici a marcat un gol de excepţie, dar dupa aceea Rapidul nu a mai reuşit nimic. Noi am făcut un meci bun, dar ei au cîştigat şi au revenit în plutonul fruntaş", a zis Contra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
 •  06 Martie 2010, 09:13

pai daca voi ati dominat 90% din timp si totusi v-am batut.. care e concluzia? ca sunteti slabi rau :))

 •  06 Martie 2010, 08:57

Contra a vazut alt meci.....Felicitari Rapid!!

vyb_texas
vyb_texas  •  06 Martie 2010, 08:34
Postat de pe 05 Martie 2010, 23:40

Orice ati zice,Dinamo a angajat puscariasi sa curete gazonul,pt ca suporteri nu aveau de unde sa ia... in schimb Rapid... stiti si voi ;) Asa ca sa nu va mai aud ofticatilor! Oricum! Felicit galeria superba a Rapidului!!! Baieti,ati fost bestiali! tot meciul! bravo!

ai dreptate :) dar hai sa iti spun eu ce nu stii tu , si aia care au dat zapada la o parte de pe dinamo tot suporterii rapidului erau :P=)) ofticate .rofl

Vezi toate comentariile (36)
Comentează