FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA 2-2

Contra: "Gata, mă retrag! Nu se poate sta în mizeria asta de campionat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Mijlocaşul Politehnicii Timişoara, Cosmin Contra, a anunţat că va renunţa la cariera profesionistă după eliminarea suferită în această seară în partida cu Gloria Bistriţa.

"Pantilimon a vrut să-mi dea mingea, un jucător de la Bistriţa a luat mingea şi a aruncat-o în spate, eu am intervenit şi l-am împins puţin, însă faza nu era de eliminare.

Gata, mă retrag din fotbal! Nu se poate sta în mizeria asta de campionat! Nu vreau să-mi pătez finalul de carieră în această mocirlă! Asta e, ce să facem? Mergem înainte! Una e să împingi, şi alta să dai cu pumnul! Jucătoruld e la Bistriţa cădea şi rămînea mai mult acolo dacă îl loveam! Colţescu a dezavantajat enorm Timişoara azi.

Penalty-ul a fost dat uşor pentru ei, orice cădere era sancţionată, am primit galbene la fiecare duel, ce să mai spun? Cu ajutorul arbitrului am luat decizia să plec din fotbal!", a spus Contra la Premium Liga, pe GSP TV.

Vezi aici faza care l-a scos din minţi pe Contra!

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (40)
diegostefan
diegostefan  •  25 Iulie 2010, 01:17

ce decizie inteleapta ai luat tu!!! ma bucur ca scapam de tine din fotbal si ca nu mai tanjesti la nationala ca un catelus ca si asa nu te mai ia nimeni....ramai cu golul cu slovenia din 2001 ca acela a fost momentul tau maxim....la revedere

cluejean
cluejean  •  25 Iulie 2010, 00:29

Este chiar amuzant ca uni stelisti spun ca cfr-ul este de vina pt mizeria din fotbal. Pai uitati-va la oierul vostru jiji, ala-i usa de biserca, asa-i? cand a fost prins cu valiza la cluj probabil vroia sa doneze banii saracilor. a decalarat la DNA ca vroia sa cumpere teren, dar a zis asa numai din modestie...vroia sa-i dea la saraci. Bravo mai. Toate echipele sunt pline de sfanti! Numai CFR-ul este mizerabil, ca-i plin de starini. De ar fi romani, sigur n-ar fura. Romanii nu fura!!!

h2o2
h2o2  •  24 Iulie 2010, 23:59

cand pleci sa tragi usa dupa tine ia-l si pe Alexa si mergeti la tuns.!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează