FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Contre pe Markovici între Cristi Pustai şi impresar

Zarko Markovici
Zarko Markovici

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2010 00:00

Impresarul sîrbului îl acuză pe antrenorul Cristi Pustai că l-a forţat pe fundaş în amicale, devenind astfel indisponibil tot returul

Accidentarea lui Zarko Markovici (22 de ani), care s-a ales cu o recidivă la metarsiene după amicalul cu Şahtior II (0-0), a iscat un scandal între oficialii lui Gaz Metan Mediaş şi impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovici. "Domnul Pustai l-a făcut jucător pe Zarko şi tot dînsul împreună cu doctorul l-au distrus. Păi, nu este posibil ca, după ce abia îşi revenise după accidentare să-l bagi în meciuri 45 de minute dimineaţa, 90 la amiază, iar a doua zi 45 de minute. A fost prea mult", a spus Milojkovici.

Replica Mediaşului a venit din partea directorului Ioan Horoba. "Greşeala noastră e că l-am lăsat acasă, la Belgrad, să-şi rezolve problemele medicale. Dar acum s-a terminat, va rămîne în România să se opereze. Am luat legătura deja cu Pompiliu Popescu, unde va mai face un consult. Pseudo-impresarii nu pot dicta politica clubului şi i-aş sfătui să-şi consume energia şi declaraţiile pe alte subiecte", a replicat Horoba.

Tratat la Belgrad
Markovici a ratat ultimele patru etape din turul campionatului, după ce a suferit o fractură la metarsiene în partida cu Poli Iaşi (2-1). Zarkovici a primit acceptul conducerii de a se trata acasă la Belgrad, sîrbul revenind la echipă abia la începutul pregătirii de iarnă. "Este foarte supărat. Era refăcut cu piciorul şi aştepta reluarea campionatului. Nu îi vine să creadă cît de ghinionist este", a mărturisit unul dintre apropiaţii jucătorului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  04 Februarie 2010, 10:10

d le horoba pacat de bani statului nu sinteti profesionisti

 •  04 Februarie 2010, 10:06

d le horoba pacat de bani statului nu sinteti profi

 •  04 Februarie 2010, 09:52

zarkovici... :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează