FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 1-0

Convocaţi alegerile! FC Braşov a învins-o pe Dinamo, 1-0, în inferioritate numerică

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 21 martie 2015 22:57

Flavius Stoican încă n-a trezit-o pe Dinamo, care se chinuie în continuare în retur, în ciuda investiţiilor din iarnă, care au mărit lotul şi bugetul de salarii


Dacă nu mai înseamnă mare lucru în prezentul fotbalului, Dinamo s-a apucat să rescrie tot ce se ştie despre managementul acestui sport. Echipa în care nu antrenorul îşi alege jucătorii, ci invers, seamănă din ce în ce mai mult cu un experiment. Negoiţă bîjbîie pe banii lui şi pe ai statului, care a aflat din planul de reorganizare că nu mai are bani de luat din Ştefan cel Mare, cum credea.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Returul "cîinilor" demonstrează şi un paradox din fotbal: un lot cu jucători mai mulţi şi mai buni decît existau în prima parte a campionatului nu generează neapărat o echipă mai bună. Formula începută de Teja şi continuată de Stoican nu progresează. "Steagul" ultradefensiv din 2015 a părut o trupă spectaculoasă, ajutată de lipsa de organizare şi de încredere a roş-albilor.

Constantinescu, cu o pasă formidabilă pentru Aganovici, a produs cea mai tare a fază a meciului. Mijlocaşul croat a "ciupit" mingea pe lîngă Naumovski, dar şi pe lîngă poartă.

Dinamo a replicat. Bilinski, de fapt, pentru că polonezul e singurul "cîine" capabil să se orienteze şi să inventeze execuţii periculoase. Kamil l-a lăsat pe Alexe singur cu portarul. Ratare!

Alexe e întruchiparea crizei pe care o parcurge clubul. Dintr-un potenţial fotbalist extraordinar, el mai e trimis pe teren, şi nu din startul jocurilor!, doar fiindcă nimeni nu acceptă deocamdată că un talent s-a scurs de pomană pînă la 25 de ani. Eliminarea lui Bencun a provocat-o pe Dinamo să demonstreze şi mai clar că e lipsită de idei.

Braşovul a profitat de o ocazie care aproape că n-a existat. O minge aruncată în careu de stîngul lui Cristi Ganea a parcurs tot careul şi s-a învîrtit prin faţa lui Naumovski, spre colţul lung. Un om în minus al "Steagului" şi un gol în plus! Spre confirmarea democraţiei recent instaurate în Ştefan cel Mare, ar trebui convocate din nou alegeri în vestiar. Poate jucătorii-electori s-or fi supărat şi pe Stoican!


"Dinamo nu este Dinamo care ar trebui să fie, e o echipă care încă se caută"
Lucian Goian, fundaş FC Braşov

"Dinamo este un nume în fotbalul românesc, dar în această partidă noi am fost mai buni"
Marian Constantinescu, căpitan FC Braşov

"Am avut o ocazie mare şi la 0-0, Aganovici a fost singur cu portarul. Recunosc că am marcat cu noroc în final şi că Dinamo a avut o posesie superioară. Braşovul va rămîne în prima ligă"
Vjekoslav Lokica, antrenor FC Braşov

"Braşovul nu ne-a pus probleme, dar am avut ghinion. Va fi mai bine după această pauză de două săptămîni. Cînd lucrurile merg prost, e normal ca fanii noştri să strige «Demisia!»"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (171)
bamse1901
bamse1901  •  23 Martie 2015, 09:08

suntem varza!

echilibrat
echilibrat  •  22 Martie 2015, 17:54

Felicitari autorului acestui articol, singurul de la GSP, care a avut curajul sa scrie cum statul roman a fpst tras in teapa de Negoita si firma Dinamo in circul insolventei (vorbim de peste 10 milioane de Euro din banii nostri, bani publici !).

samertx
samertx  •  22 Martie 2015, 14:46
Postat de alexbarosanu pe 22 Martie 2015, 14:41

culcate! dar sa stii ca nu ai cum sa te trezesti destept!

Bine, așa o să fac! :)) O să dorm pe partea care puiază neroni pe degeaba.:)) Mersi ptr. sfat, barosane!

Vezi toate comentariile (171)
Comentează