FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, VINERI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copiii se fac mari cu euro! » Tinerii lui Dinamo vor lua salarii mai mari

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 septembrie 2012 12:27

Din iarnă, plafonul salarial al tinerilor de perspectivă va fi crescut pentru ca aceştia să nu se mai simtă nedreptăţiţi în faţa veteranilor


Constantin Nica, Cosmin Matei, George Ţucudean şi Steliano Filip sînt tinerii jucători care încep să-şi pună amprenta pe jocul lui Dinamo, primii trei devenind deja titulari de bază. Cum prestaţiile lor sînt din ce în ce mai bune, conducătorii plănuiesc ca din iarnă să aibă loc o nouă renegociere a contractelor fotbaliştilor tineri.

În prezent, nici unul dintre cei patru nu cîştigă mai mult de 4.000 de euro lunar. Ţucudean are un contract lunar de 3.500 de euro, de trei ori mai puţin decît Andrei Cristea, în condiţiile în care George este golgeterul echipei, cu 7 reuşite în 9 partide jucate în toate competiţiile. Nica, Matei şi Filip nu cîştigă împreună cît Cristi Pulhac, cu un salariu lunar de 14.000 de euro, aşa că din iarnă se plănuieşte mărirea contractelor puştilor.

"Aud şi ei prin presă sau prin vestiar cam ce salarii au unii şi alţii şi e frustrant să ştii că Alvarez are 15.000 de euro şi abia face faţă la echipa a doua. Acţionarii îi vor răsplăti cu siguranţă în iarnă, însă şi ei trebuie să continue evoluţiile bune", spun surse din cadrul clubului.

2 pase de gol în şapte meciuri a bifat Constantin Nica în acest sezon, în toate competiţiile

1 gol în şase meciuri a reuşit Cosmin Matei, avînd cea mai bună medie a notelor acordate de redactorii Gazetei, 5,57, după Cătălin Munteanu (6,17)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mana1975
mana1975  •  15 Septembrie 2012, 05:33

Mesaj pentru dl. Marinescu: Cristi, sunt Mana, din USA. Pot sa am e-mail-ul tau?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Septembrie 2012, 14:10
Postat de ionut.07 pe 13 Septembrie 2012, 09:13

Voi alta ocupatie nu aveti decat sa stati permanent pe articolele dinamoviste si sa creati scandal? Sunteti cam penibili si pentru mediul virtual, dragilor. Pretextul cu dinamovistii pe aricolele voastre este fals. Niciun dinamovist nu este pe niciun articol de-al vostru.

Pai nu au munca pentru ca nu au scoala si nu au scoala pentru ca nu au fost in stare ! Multi sunt ratati ai societatii !

sabi1
sabi1  •  13 Septembrie 2012, 10:38

Nu inteleg de ce un suporter nu-si vede de echipa favorita si posteaza tot felul de porcarii pe articolele dinamoviste. Mai,Alice,or avea ei cas la gura,sunt afemeiati,intr-adevar,sunt de acord,trebuie sa-si vada de fotbal.Insa,mai trebuie sa fie si stimulati.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează