FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GLORIA, AZI, 16:30, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Copos a negociat ieri venirea lui Dinu Gheorghe la Rapid » "Vamă"+3 jucători

Mihai Roman, Roman, FC Brasov
Mihai Roman, Roman, FC Brasov

Articol de , - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

George Copos a negociat aseară cu Dinu Gheorghe preluarea funcţiei de preşedinte la Rapid. Conducătorul Braşovului ar aduce cu el şi trei fotbalişti: Roman, Sburlea şi Rui Duarte.

Dinu Gheorghe ar putea fi prima "achiziţie" din vară a Rapidului. Preşedintele lui FC Braşov a negociat pînă aseară tîrziu cu George Copos revenirea sa după aproape patru ani în Giuleşti. Surse autorizate susţin că, dacă îşi va da acceptul, conducătorul ar aduce cu el şi trei jucători de sub Tîmpa: portughezul Rui Duarte, Mihai Roman şi Sabrin Sburlea.

Aceştia s-ar adăuga listei de achiziţii pentru intersezon stabilite deja de Ioan Andone. Chiar dacă antrenorul de 50 de ani va părăsi Giuleştiul, George Copos e hotărît să respecte strategia "Fălcosului". "Sînt cîţiva fotbalişti din Liga I în lotul convocat de Răzvan acum pe care mi i-aş dori la Rapid".

În atenţia antrenorului au intrat Mihai Răduţ (Curtea de Argeş, 20 de ani), Marius Bilaşco (Urziceni, 28 de ani) şi Ovidiu Dănănae (Craiova, 24 de ani). În afara acestora, Andone îi mai vrea pe gălăţenii Rîpă şi Giurgiu, dar şi pe Eric, de la Gaz Metan, şi pe Zicu, de la Dinamo. În încercarea de a-l convinge pe Ando să rămînă, Copos va încerca să transfere măcar 4 jucători.

Moraes e în capul listei
Cel mai dorit în Grant e însă brazilianul Gloriei Bistriţa, Junior Moraes (24 de ani), adversarul alb-vişiniilor de azi. "S-a acomodat foarte repede în România şi şi-a demonstrat valoarea. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez cu el", a spus Andone.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
 •  22 Mai 2010, 18:53

in orice caz, rapidul este echipa suferintelor. numaai un rapidist adevarat stie cum este sa iubesti fotbalul. de altii nici nu vorbesc pentru ca nu am de cine. raapidistii stiu sa iubeasca, sa indrageasca si sa sufere alaturi de echipa. multumesc rapid pentru tot ceea ce faci pentru noi suporterii tai dragi. forza giulestine

 •  22 Mai 2010, 14:13
Postat de pe 22 Mai 2010, 07:43

Nu ati avut bani de licentiere si vreti sa luati ei mai scumpi jucatori din liga1.

stelistilor,va ofticati ca patronul nostru a demarat in forta pe piata transferurilor pai daca vine dinu vama sigur o sa luam campionatul la anul,muistilor decat sa-i faceti socoteala in buzunar lui copos uitati-va la jiji cum se v-a numi in curand "glorioasa" voastra steluta ca patronul este falimentar asa ca ciou mic si joc de glezne analfabetilor fzr1923

 •  22 Mai 2010, 12:37

In cazul in care Dinu Vama vine in Giulesti si Copos va lua in considerare proiectul lui Ando la anul suntem campioni... In lista posibilelor transferuri prezentata mai sus n-ar trebui uitat "copilul teribil al Giulestiului", Daniel Niculae, al carui contract expira in vara.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează