FOTBAL  »  Superliga  »  SEVERIN - RAPID, AZI, ORA 19.00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos, către fanii rapidişti: "Jucătorii sînt blazaţi!"

Copos îl sprijină în continuare pe Sabău.
Copos îl sprijină în continuare pe Sabău.

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 23:11

George Copos a acceptat un dialog pe blogul personal cu fanii rapidişti. Toate întrebările de mai jos au fost puse de fanii alb-vişinii, şi nu de către reporterii GSP.

- Domnule Copos, de ce Sabău? Nu are nici o legătură cu antrenoratul...
- Opinia mea este că Ioan Ovidiu Sabău este un antrenor valoros, legat sufleteşte de Rapid, dornic şi capabil de performanţă. Problema lui este legată de omogenizarea lotului şi de impunerea unui alt stil de joc decît cel utilizat în perioadele anterioare. Decizia conducerii clubului este aceea de a continua cu Sabău.

- Avem un lot plin de mercenari care sug banii precum căpuşele!
- Şi eu am nemulţumiri. Am observat la unii jucători blazare, lipsă de angajament şi de motivaţie. Nu e normal să fie aşa, în condiţiile în care, după cum bine ştiţi, salariile la Rapid sînt printre cele mai mari din campionatul românesc. Cînd cîştigi prea mult, ajungi să nu te mai gîndeşti la performanţă.

- Vreţi să ne batem la retrogradare anul acesta?
- Echipa nu moare! Sezonul actual nu e compromis. Încă îl putem salva. O vom face, sînt convins! Vom fi din nou în cupele europene. Speranţa nu trebuie pierdută! Ne vom reprezenta cu fruntea sus suporterii.

"M-au acuzat că sînt toxic!"
Mijlocaşul Ovidiu Burcă nu înţelege de ce a fost exclus din lotul Rapidului de către Sabău. "Am auzit că aş fi toxic pentru vestiar şi mi s-a spus că nu sînt la un nivel fizic adecvat! Nu am avut nici o discuţie cu Sabău pentru că niciodată nu dă explicaţii, aşa e modul lui de lucru. Niciodată nu am jucat pentru interesul meu, ci doar pentru echipă!", a precizat Burcă.

"Unii jucători nu se mai gîndesc la performanţă pentru că au ajuns să creadă că sînt de neînlocuit la echipă. Atunci înseamnă că s-a ajuns la un punct de criză şi trebuie luate măsuri. Este ceea ce facem noi acum" (George Copos, patron Rapid)

Inbox:
- Omul de afaceri Virgil Dumitru a infirmat faptul că va prelua Rapidul din iarnă: "Sînt membru în CA, dar nu am dat bani să preiau clubul".
- "Trebuie să cîştigăm, pentru că altfel ne afundăm şi mai rău în clasament! Nu contează cu cine jucăm, important este să luăm cele trei puncte", spun severinenii.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
sorindrag
sorindrag  •  06 Octombrie 2012, 10:55
Postat de vandersaar pe 06 Octombrie 2012, 01:40

La Rapid in situatia actuala trebuie un MANAGER, care in Romania deocamdata nu exista.

eu cred ca sunt oameni priceputi si in romania numai ca lucrurile trebuie impartite in 2 un om cu un mic colectiv trebuie sa se ocupe de adus bani la club ( peste tot unde se face performanta fotbalul este o afacere nu numai un fenomen social) iar celalalt sa -i cheltuiasca cu cap ( jucatori tineri cu dorinta de afirmare care sa-ti faca spectacolul placut si sa-ti umple tribuna langa care sa existe in fiecare compartiment un jucator experimentat) intre ei un alt manager fie el si patronul care sa fie un arbitru si un antrenor capabil sa inobileze tineretul

giussybaratky23
giussybaratky23  •  06 Octombrie 2012, 04:19

In fiecare vara aduceti minim 8 jucatori si vreti sa faceti performanta? Iarna va dati seama ca 2 sau 3 nu sunt buni, vara urmatoare pleaca inca 3 si ramaneti cu maxim 2 buni. Din aia 2, unul pleaca pe o suma de maxim 1 milion de euro, fie 2 milioane, banii ii baga Copos in vreun rahat de hotel si tot asa. E un cerc vicios, o bataie de joc. De cativa ani ma uit tristo-amuzat la aceste pseudo-afaceri din fotbalul romanesc. Suntem la 50 de ani de ceea ce inseamna fotbal adevarat. Mai batem cate-o amarata de echipa si unii bezmetici se urca pe capotele masinilor sa sarbatoreasca. Se invart bani aiurea si ne ducem de-a busilea spre grota...Fotbalul romanes e o piesa de Caragiale.

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  06 Octombrie 2012, 02:09
Postat de vandersaar pe 06 Octombrie 2012, 01:40

La Rapid in situatia actuala trebuie un MANAGER, care in Romania deocamdata nu exista.

Astia nu angajeaza manageri, le e frica ca le strica manager-ul afacerea,,,!!! 90% din patroni sunt manageri in fotbalul romanesc,,, si se plang ca nu castiga nimic de ani buni,,, pentru ca nu stiu ce-i aia MANAGER, vezi Steaua, Dinamo, Vaslui, Rapid, Brasov, Craiova, Astra,,,etc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează