FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos face transferurile după placul selecţionerului » Se conturează Rapidul lui Răzvan

Florescu e unul dintre preferaţii selecţionerului Foto: Alex Nicodim
Florescu e unul dintre preferaţii selecţionerului Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 25 mai 2011 20:35

Lucescu pregăteşte întîlnirea cu Bosnia, dar îşi creionează şi primul "11" al giuleştenilor din sezonul viitor

Spre deosebire de anii precedenţi, cînd alb-vişiniii întîrziau să facă achiziţii, ba chiar transferau şi după începerea sezonului, acum lucrurile se mişcă mult mai repede. Rapidiştii s-au întărit deja cu trei jucători: Ciprian Deac (25 de ani), Iulian Apostol (30 de ani) şi Cristian Oros (26 de ani), iar patronul George Copos anunţă că în aceste zile se negociază intens cu încă doi fotbalişti: "Nu pot să le divulg numele, dar să ştiţi că sînt foarte buni!".

Surse autorizate susţin că oficialii din Grant vor să mai aducă un fundaş dreapta şi un stoper, dar e posibil să mai vină şi un mijlocaş central, dacă Lazăr nu va continua. Cel mai vehiculat nume e George Florescu (27 de ani), unul dintre preferaţii lui Lucescu junior în mandatul său de selecţioner.

Astfel, formaţia din Grant începe să arate precum una creată de actualul selecţioner, cu fotbalişti alături de care a mai lucrat în trecut, la Braşov sau la "naţională". Chiar şi stafful tehnic e pe gustul său: antrenori secunzi vor fi Marian Rada şi Cristi Petre, iar preparator fizic Diego Longo.

Bornescu pleacă şi el
Un alt fotbalist de care Rapidul se va despărţi în această vară e Mircea Bornescu (31 de ani). O dată cu sosirea lui Răzvan Lucescu, Dani Coman a devenit favorit la titularizare, iar Bornescu nu acceptă statutul de rezervă şi va încerca să-i convingă pe şefi să-l lase să plece gratis, aşa cum a şi venit în octombrie 2009.

"Pe 15 iunie, la două zile după reunire, vom avea lotul complet, vom organiza o conferinţă de presă şi vom prezenta toate noutăţile, atît jucătorii, cît şi viitorul antrenor"
George Copos, patron Rapid

Cum va arăta Rapid cu noile achiziţii
D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, M. Constantin (Oros), Bozovici (Ezequias) - M. Roman, I. Apostol, Florescu, Deac - Herea (Cassio) - Sburlea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
dutadrn
dutadrn  •  27 Mai 2011, 18:48

bai fratilor cautai un atacant mai bun ca sburlea si casio parca sunt domnisoare si nu vor sa isi murdareasca rochiile ....nici bataiosi la minge nici dribling nici viteza ...

crystyanbet
crystyanbet  •  26 Mai 2011, 22:48

sper sa devenim la fel de puternici cum am fost cand am jucat sfertul de cupa uefa!forzza RAPID!intotdeauna cu sufletul alb-visiniu

mgucianu
mgucianu  •  26 Mai 2011, 20:37

Pai si cu atacul asta ,cred ca nu putem ajunge prea departe..Cassio ,Sburlea n-au prea convins iar Herea are valoare dar e inconstant... Trebuie cel putin inca 2 atacanti ,sau trebuie sa asteptam minuni de la Pancone? Si altceva,de ce trebuie sa-i dea afara pe Glauber si Vidanov.N-o sa avem rezerve de fundasi.Poate se mai accidenteaza,poate mai iau cartonase... Ce mai fericire sa tot dai afara , dar echipa pare intarita doar la mijloc. Dar in rest?Apararea si atacul sunt forte subtiri,in condtiile enuntate aici. Se renunta prea usor la jucatori care , au o oarece valoare-si Bornescu e si el inclus aici. Ce faci daca ,de ex. Coman se accidenteaza si Straton ia cartonas si nu poate juca

Vezi toate comentariile (15)
Comentează