FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID

Copos: "Pa, Şumudică!" » Patronul Rapidului nu îl mai vrea înapoi în Giuleşti

Copos şi Şumudică au colaborat în sezonul 2010-2011, dar s-au despărţit în termeni nu tocmai amicali
Copos şi Şumudică au colaborat în sezonul 2010-2011, dar s-au despărţit în termeni nu tocmai amicali

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 24 septembrie 2012 22:13

Patronul Rapidului a anunţat ieri că tehnicianul dat afară ieri de Vaslui nu va reveni curînd în Giuleşti.

Ieri la prînz, Gigi Becali anunţa că viitorul antrenor al Rapidului va fi Marius Şumudică, proaspăt pus pe liber de Porumboiu de la FC Vaslui. După doar cîteva ore, George Copos infirma pe blogul personal varianta lui Gigi şi lansa un atac dur la adresa idolului tribunei giuleştene: "Şumudică a antrenat foarte multe echipe, dar la nici una dintre ele nu a reuşit să stea foarte mult. El a început multe proiecte pe care nu le-a finalizat. Cînd va sta la o formaţie doi ani de zile şi va face performanţă, atunci vom mai discuta".

În finalul postării, Copos i-a cerut lui Şumi să nu mai apeleze la diverse persoane pentru a-i face lobby să revină în Grant: "Demersurile făcute pe lîngă suporteri, sponsori ori apropiaţi ai echipei nu vor avea nici o şansă de reuşită. Ar fi bine ca ele să înceteze".

"Clubul nostru are un antrenor bun, în care continuăm să credem şi în care vom crede şi mai mult peste doi ani" (George Copos, finanţator Rapid)


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  25 Septembrie 2012, 10:38

COPOS, MAI TACI! AI DISTRUS CEA MAI FRUMOASA ECHIPA.

catzulinho
catzulinho  •  25 Septembrie 2012, 01:18

Ca ele sa inceteze ? ! Pun pariu ca-ti va suna telefonul din 5 in 5 minute iar vocea va urla : SUMI SUMI SUMI SUMI GOOOL ... =))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează