FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA TÎRGU MUREŞ 1-1

Cornel Dinu a avut o reacţie rasistă la adresa lui Ousmane N'Doye: ”Este o ciudăţenie de vrăjitor african”

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 00:22

Nu l-a menajat pe ex-dinamovistul Ousmane N'Doye, acum căpitanul ardelenilor: "Face parte din dezordinea Africii de care nu avem nevoie. Este o ciudăţenie de vrăjitor african. Merge cu toate triburile. Felul cum vorbeşte, cum se îmbracă, gesturile sale nu sînt cele pe care ni le dorim în fotbalul nostru. N'Doye nu are cum să fie «cîine». Probabil e melancolic pentru că aici a găsit căldură şi suporteri".

Administratorul dinamoviştilor, Cornel Dinu, a avut o intervenţie tăioasă la Look TV după meciul echipe sale cu ASA Tîrgu Mureş (1-1).

"Figurant bufon"
Deşi a fost iubit de fani în Ştefan cel Mare, drept dovadă Ousmane a cîntat alături de aceştia după eliminarea din minutul 64, N'Doye n-a fost foarte apreciat de către conducerea clubului pentru cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Dinamo.

"A stricat mult din atmosferă, a contribuit la pierderea campionatului în 2009. Făcea doar ce voia el, un figurant, un bufon. Mergea prin cluburi, apoi juca doar cînd dorea şi cum dorea. Nu era om de echipă, a fugit din cantonamente, îl ameninţa pe Borcea că pleacă de la Dinamo dacă-i întîrzie salariul o zi şi a fost aproape să se ia la bătaie cu jumătate din echipă", au povestit oficialii "cîinilor".

10 goluri în 51 de meciuri a reuşit Ousmane pentru Dinamo

"Nu s-a întîmplat nimic special, am ratat un penalty. Ce dacă am ratat?! Nu sînt primul care o face. Numai cine nu bate nu ratează! Mergem acasă şi uităm. Drogba cînd a ratat împotriva lui Chelsea ce-ar fi trebuit să facă?!" (Ousmane N'Doye, mijlocaş ASA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
cainelup
cainelup  •  12 August 2014, 16:59

Nu vad nici rasism, nici neadevar, chiar daca nu-mi place Dinu de mult timp. Ala e un maimutoi, intr-adevar, iar despre fotbal nu mai poate fi vorba la el in momentul asta. E pe langa. Iar freza imi aminteste de pinguinul ala pitic din Happy Feet.

agentul0007
agentul0007  •  12 August 2014, 00:50

dinu cand era jucator nu bea pana dimineata si apoi venea la antrenament ?conteaza sa isi faca treaba la antrenament si cand intra in teren doar atat

agentul0007
agentul0007  •  12 August 2014, 00:46

ce conteaza cum se imbraca ,conteaza ce face in teren ,sau sunt mai buni aia care vin mahmuri la antrenamente?e mai bun tamas , noi de jucatori cum este tamas avem nevoie ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează