FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ARKA 0-2

Cornel Dinu atacă după 0-2 cu Arka: "E a 8-a oară cînd Moţi scapă adversarul" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2010 00:00

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat înfrîngerea înregistrată de elevii lui Cornel Ţălnar în partida cu polonezii de la Arka, 0-2.

"Ultimele meciuri de pregătire din cantonamente nu ne ies niciodată, e o oboseală psihică, o dorinţă de a termina un stagiu lung. Cred că Dinamo s-a antrenat bine, dar e a 8-a oară cînd Moţi lasă să pătrundă un om în spatele său, care scapă singur şi marchează.

N'Doye este accidentat, are pubalgie, de aceea nu joacă. Momentan, căutăm o formulă de joc adecvată lotului, dar va trebui să fim mult mai atenţi şi mai concentraţi dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul. Sîntem la 70% din capacităţile de care dispunem, e păcat că nu am putut să facem mai mult în jocul de azi", a spus Dinu la GSP TV.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
badjbot
badjbot  •  11 Februarie 2010, 08:35

si cine, pana mea, este director tehnic ? de ce il mai tii in echipa pe sare-minge-din-gard moti ? e si el finul lui borcica sau tacsu e mare sef la militie ?

breitner
breitner  •  11 Februarie 2010, 08:25

si cine, pana mea, este director tehnic ? de ce il mai tii in echipa ? si asta e finul lui borcea sau tacsu e mare sef la militie ?

fc_rapid_nr1
fc_rapid_nr1  •  10 Februarie 2010, 22:23

:))..rasu lumii

Vezi toate comentariile (18)
Comentează