FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-1

Cornel Dinu îl face praf pe antrenorul din Ghencea: "E doar un felcer!"

Dinu, 66 de ani, nu s-a ferit niciodată să spună ce gîndește, indiferent pe cine deranjează
Dinu, 66 de ani, nu s-a ferit niciodată să spună ce gîndește, indiferent pe cine deranjează

Articol de - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 23:49

Administratorul delegat al lui Dinamo l-a criticat în termeni duri pe tehnicianul roş-albaştrilor, reproşîndu-i că "e doar un băiat cumsecade, iar echipa joacă fix după lentoarea de exprimare pe care o are el cînd face analiza jocurilor Stelei".

Revenit ca expert DolceSport, Cornel Dinu a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Costel Gâlcă. La finalul partidei de la Chiajna, cu Viitorul, de sîmbătă, Procuroru' a pus tunurile pe antrenorul de 42 de ani: "Sincer, am rămas surprins neplăcut de reacţia pe care a avut-o Gâlcă după meciul de la Sofia şi chiar şi de unii cronicari, care cred că dacă antrenorul îşi laudă propria echipă, chiar dacă ea pierde de o manieră categorică, înseamnă că această strategie va menţine o atmosferă plăcută. Că în felul ăsta va fi amicul jucătorilor".

Mister a continuat să-l caracterizeze pe "principalul" celor din Ghencea: "Vă spun eu ce e Gâlcă. E numai un băiat cumsecade, plăcut. E, dacă vreţi, doar un felcer pentru rănile Stelei, nu e un medic chirurg de care ar avea nevoie mare echipa acum. El nu poate fi prima mînă". Ce înseamnă felcer? Persoană cu o pregătire medicală medie, care îl asistă pe medic.

"Cu Reghe, ritmul era mereu crescut"
Dinu a încercat şi o comparaţie între actualul şi fostul antrenor al Stelei: "Nu are nimic din agresivitatea pozitivă pe care o transmitea Reghe echipei. Se vede că Steaua nu mai e antrenată fizic de un om care pregătea trupele NATO la baza din Germania. Să fim serioşi, e o diferenţă uriaşă. Gâlcă e doar un băiat drăguţ, dar fotbalul are nevoie de dresori, ca să le zic aşa. De oameni cu temperament, nu de cei care cred că dacă îşi scuză mereu jucătorii creează o atmosferă propice performanţei. Cu Reghe, ritmul era mereu crescut, jucătorii erau agresivi. Cu Gâlcă? Steliştii joacă fix după lentoarea de exprimare pe care o are antrenorul lor atunci cînd face analiza jocurilor".

454 de meciuri a disputat Dinu în Liga 1, toate în tricoul lui Dinamo

75 de partide a strîns Dinu la echipa naţională a României

"Încercaţi să vă imaginaţi ceva. Momentul în care Alex Ferguson intră în vestiar şi de furie dă cu gheata după Beckham şi, apoi, poezia aceasta pe care o încearcă Gâlcă la Steaua. Vedeţi de ce spun că e nevoie de temperament la fotbal?! Altfel, nu se poate!" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
inginera
inginera  •  03 Septembrie 2014, 06:51

Sa inchida cineva damigeana.....

panion44
panion44  •  01 Septembrie 2014, 23:37
Postat de tavipopa pe 01 Septembrie 2014, 16:40

Da! Jos palaria si sa sarim pe ea cu ambele picioare. Cate echipe a condus cu rezultate? Z-E-R-O. Hai pa Mister, esti bun de gura. si atat. Ai mereu cuvintele la tine. Doar ca ai ramas cu apucaturile Dinamoviste . Latri degeaba. Sper pentru binele Dumneavoastra si al suporterilor Dinamovisti sa nu luati o pauza de matineu ca rapidistii. Altfel, eu v-il doresc. Pensie lunga si sanatate multa.

mai tu te pricepi la fotbal?si eu sunt stelist si-i dau dreptate lui dinu 1000 la 100...acum daca dinu e dinamovist dar spune ceva foarte adevarat adica tu esti superidiot si nu iei in seama doar pentru ca e dinamovist?asta e definitia prostiei..ce incerci tu sa faci...dinu a mai avut dreptate si altadata nu intotdeauna dar cand e adevarat e adevarat...adica tu esti de acord cu declaratia lui galca ca jucatorii stelisti au fost niste eroi la sofia?asta e una dintre culmile penibilului...dinu a avut dreptate si cand a contrazis pe cineva care a zis ca BANEL era muncitor..iar dinu a zis pai sa se duca pe santier ca acolo e nevoie de muncitori si cata dreptatea avea mi-a scos peri albi BANEL

panion44
panion44  •  01 Septembrie 2014, 23:29
Postat de vasy86le pe 01 Septembrie 2014, 14:01

Ce a zis Galca la finalul meciului cu Bulgarii "jucatorii mei sunt niste eroi" se uitau stroichita si panduru la el ca la felul 2 :)) Cum sa declari asa ceva dupa ce echipa ta joaca penibili si e eliminata la penalty si in poarta Bulgarilor era un jucator de camp? face si Galca ca Boneti cu grande partita lui :))

chiar m-ai facut sa fiu 100 la 100 de acord cu tine..chiar ca declaratia lui galca e la fel de penibila ca declaratiile lui bonetti cu grande partida dupa meciuri pierdute lamentabil...cred ca galca il are idol pe bonetti

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close