FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu lansează un atac dur la adresa marii rivale: "Poate la Steaua nu-şi mai fac efectul branulele!"

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 12:14

Administratorul delegat al "cîinilor" consideră că s-a depăşit măsura în ceea ce priveşte arbitrajele de la meciurile roş-albaştrilor şi sugerează că aceştia cer întreruperea campionatului pentru că nu mai rezistă fizic.

- Mister, cei de la Steaua cer oprirea campionatului...
- Sincer să fiu, am fost luat prin surprindere de varianta propusă de Reghecampf de a se opri campionatul. Din punctul meu de vedere există o singură justificare...

- Care este aceea?
- Este posibil ca elasticele pe post de branulă să nu-şi mai facă efectul la frig şi în acelaşi timp este posibil să aibă o reacţie de respingere din partea organismului. Capac peste toate este neconcordanţa între cerere şi realitate la Reghecampf, care este dată de faptul că de cîteva etape, Steaua este purtată spre victorii de sania blestemată a ultimelor arbitraje.

- Cum vi s-a părut arbitrajul din meciul Stelei de la Galaţi?
- Toate deciziile au fost sfidătoare în favoarea lor, aşa că nu văd de ce nu ar juca un meci oficial chiar lîngă pomana porcului. Vor avea cu siguranţă, la fel ca în ultimul timp, specimene de genul lui Dima de la Galaţi, ale cărui greşeli flagrante, care au viciat rezultatul, sînt greu de contabilizat. Acest elev Dima, corigent la arbitraj din prima clasă, sigur îi va duce pe aceştia la victorie, indiferent de meciul jucat. În ritmul acesta, ajutaţi de mîngîierea delincvenţilor de la mijlocul terenului, cred că ar putea juca totul pînă la capăt şi să termine campionatul chiar de Ziua Femeii, femeie care îi şi conduce pe cei de la Steaua.

"Concluzia mea este că la Galaţi a fost o viciere flagrantă de rezultat!" ( Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (146)
simohayha
simohayha  •  14 Decembrie 2013, 07:23
Postat de legendavisinie pe 10 Decembrie 2013, 09:31

Este rusinos sa sustii o echipa cu un trecut murdar si un prezent infect. ☭teaua este monitorizata de UEFA pentru coruptie.

Visinată, trezeste-te! Copos al vostru este anchetat in "Dosarul Transferurilor"! Prezentul vostru nu e imaculat,nu? Iar trecutul vostru glorios se leaga de sindicatele"rosii" de la Grivita. Rapidul a facut propaganda pentru comunisti la alegerile din 1946, jucand cu sigla "proletara" pe tricouri. Mai mult, Rapidul si Juventus-Flacara-Partizanul-Energia-Petrolul au fost primele echipe sindicaliste , determinand desfiintarea formatiilor profesioniste din fotbal.

simohayha
simohayha  •  14 Decembrie 2013, 07:04

Fi-ti-ar gramatica de ras...

schafe
schafe  •  11 Decembrie 2013, 16:09
Postat de vasile_69 pe 11 Decembrie 2013, 14:39

NU POTI SA ACUZI PE CINEVA DE BLAT, CAND ECHIPA TA A FOST SI ESTE REGINA BLATURILOR !

Ei, uite ca poate. Si inca cu clasa... Pun pariu ca 99% din suporterii vostri nici nu au observat cate ironii fine v-a adresat si prin cate carti si titluri de carti v-a dus.

Vezi toate comentariile (146)
Comentează