FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FC ARGEŞ, SÎMBĂTĂ, 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Cornel Penescu a promis prime speciale jucătorilor pentru o victorie cu Timişoara

Articol de - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a promis jucătorilor o primă specială care va depăşi 5.000 de dolari pentru fiecare jucător, în cazul în care vor surclasa Poli Timişoara în prima etapă a returului.

"Va fi un meci foarte greu pentru noi, Timişoara fiind practic echipa de pe primul loc dacă vor primi înapoi cele 6 puncte luate de FIFA. De aceea jucătorii vor avea o primă specială dacă vor câştiga cele trei puncte. Mai sper să avem un arbitraj corect şi să nu fim dezavantajaţi”, a spus Cornel Penescu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  26 Februarie 2009, 22:30

Hai Argesul!Avem o echipa buna in ciuda unor carcotasi.

 •  26 Februarie 2009, 17:45

sper din tot sufletul sa iti ia banii.dar zgircit cum esti gasesti u ceva sa nu faci plata

 •  26 Februarie 2009, 16:29

sunt banii de la becali cumva? ca tu esti prea zgarcit sa dai de la tine din buzunar. dupe ce ca n-ai fost in stare sa faci un transfer calumea te mai dai si rotund cu primele tale. cine te mai crede martalogule? banii astia sunt sigur de la steaua, dinamo sau cfr. nu de la pic-ul tau. esti un sclav si un milog.asta esti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează