FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Oficialul lui Sepsi a anunțat când se vor muta pe noul stadion + „Și noi am avut un penalty neacordat cu FCSB”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 10:45 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 11:23

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi, a oferit detalii despre noua arenă din Sfântu Gheorghe și a analizat arbitrajul de la partida cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Cornel Șfaițer a vorbit despre inauguarea noului stadion din Sfântu Gheorghe, iar Sepsi va evolua pe moderna arenă de la începutul campionatului viitor: „O etapă sau două vom juca pe actualul stadion în sezonul următor, iar după o să ne mutăm pe noua arenă”. Managerul general de la Sepsi a comentat și arbitrajul de la partida cu FCSB, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Cornel Șfaițer: „În decembrie am avut și noi un penalty clar cu FCSB”

În minutul 65, Florin Tănase a fost lovit în careu de Radoslav Dimitrov, cu piciorul în gamba stângă. Căpitanul celor de la FCSB a continuat însă faza, nu a căzut, iar „centralul” Iulian Călin a dictat fault în atac. Contactul s-a produs pe linia careului de 16 metri.

„Sperăm ca în play-off să avem un arbitraj corect. Am spus asta și în sezonul regulat și sper să nu avem parte de așa ceva în play-off și play-out. Cinstit, a fost o greșeală, a fost o fază pe linie, iar în timpul jocului nu am văzut reluarea. După am văzut reluarea, la o oră de la finalul meciului.

Eram cu Hadnagy și în timpul jocului nu am sesizat. Eram prins, erau momentele când echipa a ieșit la joc și a făcut-o bine după pauză. Puteam întoarce rezultatul, au fost momente bune, dar chiar nu am sesizat în acel moment. Când lăsăm jocul liber, nu-i bine, când fluieră prea mult, nu e bine. Nu e vorba doar de Sepsi

Eu am declarat și înaintea jocului. Arbitrii sunt și ei oameni, chiar și cei cu experiență au greșit. Nu vreau să dau nume, dar am o analiză a mea, personală. La meciul tur am avut o prestație excelentă și hai să ne aducem aminte că și noi am avut în decembrie un penalty clar la partida cu FCSB”, a declarat Șfaițer la Digi Sport Matinal.

Cornel Șfaițer: „Sperăm să avem parte de arbitraje imparțiale în play-off”

„Pentru noi a început play-off-ul de la meciul cu FCSB. Sperăm să avem parte de prestații bune, să adunăm puncte și ne dorim să rămânem pe această poziție, pe locul 4. Vor fi meciuri din trei în trei zile, va fi o luptă strânsă. De când suntem în acest format, a fost o luptă strânsă până în ultima etapă, și în play-off și în play-out.

În play-off sunt echipe bune. Sepsi s-a luptat de la egal la egal cu fiecare adversar, cu FCSB, Craiova sau CFR. Clinceniul a arătat bine, are jucători experimentați și se poate lupta cu oricine. Botoșaniul s-a calificat pentru a doua oară și arată bine. Sperăm să avem parte de arbitraje imparțiale și să nu fie greșeli”, a mai spus oficialul lui Sepsi pentru sursa citată.

VIDEO. La Sfântu Gheorghe se lucrează intens pentru ca stadionul să fie gata până la jumătatea anului

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali, nervos la finalul meciului cu Sepsi: „Ce caută? Ăia nu îl văd? Vassaras, Masaras”

Mesaj manifest al străinului cu peste 150 de meciuri în Liga 1:„De ce românii nu fac la fel ca ungurii? Chiar mă deranjează”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  11 Aprilie 2021, 14:55

Aseară am văzut reluarea meciului bastia-steaua. Coate în gura intrari pe tibie tot tacâmul . Pentru ce ungurilor , sa va fie rușine.

corectu
corectu  •  11 Aprilie 2021, 14:40

Ești sigur că a fost penalty? Nici nu-ți aduci aminte faza.

514091889218839
Mihai Buzea  •  11 Aprilie 2021, 12:27

***. El si grozăvia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează