FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 2-2

Cornel Ţălnar: "Sîntem aproape calificaţi în Europa League, îi felicit pe băieţi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a comentat prestaţia echipei sale în derby-ul cu Rapid şi spune că gruparea din Ştefan cel Mare are un avans important în faţa giuleştenilor în perspectiva luptei pentru titlu.

"Am început foarte bine, dar o greşeală de portar şi una de marcaj a făcut ca scorul să fie 2-2. În felicit pe băieţi pentru modul cum au jucat după eliminarea lui Pulhac, rezultatul ne ajută să ne îndeplinim obiectivul. Nu ştiu dacă era corectă eliminarea, dacă îi vedeţi piciorul acum, nu mai spuneţi nimic.

Din punct de vedere tactic, sînt mulţumit de Adrian Cristea, şi-a făcut pe deplin datoria. Mai avem 4 etape şi 6 puncte peste Rapid, 5 şi avantajul rezultatelor directe, deci cred că putem fi liniştiţi în acest moment", a spus Ţălnar la conferinţa de presă.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  02 Mai 2010, 23:04

Bai frate ..daca andone mai spune ca nu am jucat frumos...e din cauza ca ii este ciuda ca nu mai poate antrena Dinamo niciodata !

 •  02 Mai 2010, 22:59

care titlu mai gsp-istilor? ati uitat ca sunt doua echipe care se afla pe locurile 6-7? "gruparea din Ştefan cel Mare are un avans important în faţa giuleştenilor în perspectiva luptei pentru titlu" halal presa, oameni buni!

sundancekid
sundancekid  •  02 Mai 2010, 22:57

SIEG !! SIEG !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează