FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

”Corona va juca la Braşov. Căutăm oameni să investească în club” » Anunţul ardelenilor

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 19:36

Una dintre echipele nou promovate în Liga 1, Corona Braşov, încearcă să-şi facă loc, în premieră pentru club, în prima divizie.

Preşedintele secţiei de fotbal, Andrei Szakal, a declarat pentru gsp.ro care sînt priorităţile, în acest moment, pentru gruparea ardeleană: "Căutăm investitori care să ajute financiar clubul. Am fost în discuţii cu diverşi oameni de afaceri, acum sîntem în convorbiri şi cu cei pe plan local. În ceea ce priveşte lotul de jucători, domnul Aurel Ţicleanu va decide cine vine, cine pleacă. Să vedem şi care sînt preţurile. Am luat în calcul discuţii şi cu nişte fotbalişti din Slovenia, Spania şi Portugalia. Vom avea şi sîmbătă un meci amical în care vom verifica pe unul sau pe altul".

Referitor la stadionul unde va evolua Corona, Szakal a precizat: "Echipa este concepută pentru braşoveni, aşa că va rămîne în acest oraş. Vom juca pe arena "Tineretului", cu acest stadion am primit şi licenţa. Sînt sigur că vom avea suporteri fideli, alături de echipă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  19 Iunie 2013, 09:22

deci prima echipa retrogradata, a scapat NAVODARI de una :)))

cerebralu
cerebralu  •  19 Iunie 2013, 09:17

anamaria prodan e solutia. part-time la corona si la stejaru

dannicola
dannicola  •  19 Iunie 2013, 07:11

Experienta de pina acum ne-a aratat ca doua echipe nu au loc in acelasi oras. De ce nu joaca la Buzau, Pitesti, Sibiu care au stadioane bune si nu mai au echipe functionale?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează