FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

Corona vrea doi jucători de la Rapid » Manea: "Am vorbit cu ei şi ar fi tentaţi să vină"

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 14:15

Nicolae Manea a declarat după partida cu Astra (2-5) că, deşi numeros, lotul echipei sale este unul extrem de subţire valoric şi că mai aşteaptă jucători sub comanda sa.

Pe lîngă străinii pe care îi are deja la antrenamente, dar ale căror cărţi verzi întîrzie să sosească, tehnicianul Coronei încearcă şi alte mutări surpriză.

Lotul Rapidului a început să se destrame după vestea retrogradării, iar la echipa nou promovată au şanse să ajungă nume importante din Giuleşti.

Daniel Pancu şi Emil Dică sînt pe lista lui Manea, acesta declarînd astăzi, într-o conferinţă de presă:

"Rapidul e posibil să ajungă la faliment. Regret că s-a ajuns aici, dar eu am prevăzut această situaţe. Liga I e mult mai săracă fără giuleşteni. Sînt cîţiva jucători de acolo care, în condiţiile astea ar vrea să vină aici.

Chiar am vorbit cu Pancu şi a spus că ar veni să mă ajute. L-aş vrea şi pe el şi pe Emil Dică, dar ei trebuie să accepte condiţiile financiare de la noi" a declarat antrenorul braşovenilor.

Înainte de partida de baraj dintre Rapid şi Chiajna, s-a mai pus, de asemenea, problema ca Pancone să ajungă la nou promovata din Braşov.

În altă ordine de idei, sub Tîmpa a ajuns şi  Andrei Vaştag, urmînd ca el să semneze în următoarele zile. Foarte aprope de a semna cu Corona este şi Mădălin Martac, situaţia acestuia fiind într-un final clarificată.

"Ne aşteaptă o partidă extrem de dificilă la Chiajna. I-am văzut la baraj, iar daca la pauză ar fi condus Rapidul la 4,5 goluri nu ar fi trebuit să mire pe nimeni" a încheiat Manea.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
man32
man32  •  21 August 2013, 21:05

Nu tii rusine mah. Ai fost antrenorul Rapidului si vrei sa-i iei jucatorii. Oricum, ce mai tradatoru de Dica o dat bir cu fugitii la Ceahlaul, unde vrea sa-l ajute pe Miriuta sa ia titlul, dar daca pleaca si Pancu care are banderola, atunci ne dezintegram. Rusine Nae Manea!

tonciumarin
tonciumarin  •  08 August 2013, 23:55

Nae Manea, Mutu' cum il alintam noi in zilele-i de glorie,cand lua mingea,baga capu-n pamant si nu se oprea pana nu intra cu ea cu tot in ate, a ajuns la un nivel prea vocal cand e vorba de RAPID,cred ca cel mai bun lucru ar fi sa se abtina sa mai comenteze despre RAPID ! L-am iertat atunci cand s-a dus sa fie CAPORAL la steaua dar acum dak ne ia vreun jucator chiar ca il vom sterge din inimile noastre!

cornelium
cornelium  •  08 August 2013, 17:55

Cum sa mearga Emil Dica si Pancu la o echipa fara antrenor? In mod sigur, Rapidul nu are nevoie de brancardieri! Iar Manea, caci despre el e vorba, s-a aruncat ca rata la muci cand l-au pus sinucigasii aia antrenor! Alaturi de Sumudica-puta-mica, Manea este una din bocitoarele de mare caracter ale Giulestiului, vai, steaua lor!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează