FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Coroniţa lui Curtean » Mijlocaşul va primi în vară un bonus imens

Curtean a renunţat la 50.000 de euro cînd a semnat cu Dinamo, bani pe care îi avea de primit de la Timişoara
Curtean a renunţat la 50.000 de euro cînd a semnat cu Dinamo, bani pe care îi avea de primit de la Timişoara

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 00:58

În fiecare vară, mijlocaşul roş-albilor este răsplătit cu un bonus de 18.000 de euro, conform unei clauze din contract.

Alexandru Curtean este printre cei mai în formă fotbalişti ai lui Dinamo, dar şi printre cei mai bine plătiţi. Mijlocaşul de 26 de ani a devenit om de bază sub comanda lui Cornel Ţălnar şi, probabil, el va suplini lipsa lui Cătălin Munteanu de la mijlocul terenului.

În ianuarie 2012, cînd a semnat un contract pe patru sezoane cu "cîinii", Curtean s-a înţeles pentru un salariu de 10.000 de euro lunar, plus bonusuri în funcţie de performanţele individuale, remuneraţie diminuată însă cu 30% în perioada 1 ianuarie - 1 iunie 2013.

Conform unei clauze din contract, el primeşte în fiecare vară, înainte de startul unui nou sezon, o primă de 18.000 de euro, de care a aflat recent şi noua conducere a clubului. Suma reprezintă bonusul de la semnătură, pe care "cîinii" nu au putut să i-l achite în ianuarie 2012, alegînd să eşaloneze banii pe toată durata contractului.

400.000 de euro a plătit Dinamo către Poli Timişoara pentru transferul lui Curtean, în ianuarie 2012

6 pase de gol şi trei reuşite are Alexandru Curtean în cele 29 de partide jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile, fiind cel mai bun pasator al echipei

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Operaţie reuşită
Ieri dimineaţă, Cătălin Munteanu a fost operat la genunchiul drept, unde a avut afectate ligamentele. Intervenţia chirurgicală de la clinica Acibadem, din Istanbul, a fost reuşită conform doctorilor, mijlocaşul de 34 de ani urmînd să rămînă sub supraveghere cel puţin o săptămînă. Perioada de recuperare va dura minimum 6 luni, "Cap de Zmeu" urmînd să rateze şi pregătirea de vară.

Inbox:
- Preşedintele executiv al "cîinilor", Constantin Anghelcahe, a confirmat ceea ce Gazeta a scris la jumătatea lui martie: salariul luI Cornel Dinu a fost diminuat de la 5.000 de dolari, la 3.000 de dolari: "Nu facem salariul pentru ce ai făcut acum 20 de ani, cînd ai luat campionatul!".
- Dinamo a fost sancţionată cu 10.000 de lei pentru incidentele produse la partida cu CFR Cluj.
- Azi, de la ora 18:00, la ArenA Pub, în Regie, Luchin, Bălgrădean, Axente, Nica şi Curtean vor oferi autografe fanilor.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (37)
florinch
florinch  •  11 Aprilie 2013, 16:38
Postat de spinoza pe 11 Aprilie 2013, 13:27

Alex Curtean si Luchin sunt cei mai constanti si mai buni fotbalisti ai echipei Dinamo. Bravo lor. Sa le ia toti banii!

Se poate comenta si omeneste chiar daca esti de la rivali. Felicitari. Parca-l vad pe "imperator" cum te injura pentru ca tu iti permiti luxul sa fi om.

spinoza
spinoza  •  11 Aprilie 2013, 13:27

Alex Curtean si Luchin sunt cei mai constanti si mai buni fotbalisti ai echipei Dinamo. Bravo lor. Sa le ia toti banii!

alex.nazarie
alex.nazarie  •  11 Aprilie 2013, 12:03

Este un jucator care merita banii, are calitati, scoate adversari din joc, paseaza bine si este de apreciat ca are vointa sa traga din afara careului, chiar daca momentan nu ii iese asa bine, sunt bucuros de cand a inceput sa fie titular meci de meci, anul trecut era mai mult rezerva, bravo lui.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează