FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

Corul şcolii » Dinamo a avut o galerie mică, dar inimoasă la meciul cu CFR Cluj

Galerie de la peluza
Galerie de la peluza "Cătălin Hîldan" a fost la înălţime.

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 23:13

Dinamoviştii au venit în număr mai mic aseară la meci decît fanii "tricolorilor" care au preferat să vadă partida cu Andorra, marţea trecută. Chiar dacă au fost puţini, suporterii "cîinilor" au făcut o atmosferă frumoasă, ajutaţi şi de acustica stadionului.

Acustica e extraordinară, se aud tare cîntecele "cîinilor" din tribună, dar realitatea e că suporterii au întors din nou spatele echipei lui Bonetti. În zadar cifrele pompoase anunţate de oficiali, "vom avea cel puţin 20.000 de "cîini" în tribune", în zadar se speră ca roş-albii să treacă şi la ocuparea inelelor superioare de pe Naţional Arena, în zadar un derby, deja de orgoliu, cu CFR Cluj.

Aseară, s-au strîns în jur de 8.000 de suflete la tribuna I, a II-a şi la una dintre peluze. Ceva mai mult decît la meciul cu CSMS Iaşi, 7.850 de spectatori, mai puţini decît la Supercupa cu CFR, 9.960, mult mai puţini decît la partida cu Metalist Harkov, 20.000.

Pînă şi Andorra a adus mai mulţi români în tribunele Naţional Arena, marţea trecută, în partida cu ''tricolorii", cînd 26.000 de oameni au ţinut să asiste la meci. Aşa că refrenul "Să cînte tot stadionul!" ar merge remixat în "Să cînte jumate din "inel"!".

Inbox
- Pînă să înceapă partida, roş-albii au pus pe ecranul arenei golurile lui Ţucudean din Supercupa cîştigată în iulie tocmai în dauna clujenilor.
- CFR Cluj a jucat, în premieră, în echipamentul verde, al 3-lea, de Champions League. "Or fi luate de la "viruşii verzi", de la Sănătatea Cluj", s-au distrat dinamoviştii din tribune, care făceau aluzie şi la verdele de pe drapelul maghiar. Culmea este că şi al 3-lea echipament al "cîinilor" este tot verde, dar o nuanţă fosforescentă.
- S-a ţinut un moment de reculegere în memoria celui care a fost Constantin Ştefan, fostă glorie dinamovistă, galeria aplaudînd încontinuu pe durata acţiunii.
- Ca să-i enerveze pe cei de la CFR, dar şi pe cei 15 suporteri ai ardelenilor veniţi la stadion, galeria dinamovistă a scandat în mai multe rînduri numele lui U Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
danut82
danut82  •  15 Septembrie 2012, 22:45

ziaristilor prezenti zilnic la palat unde e etica mancatorilor de cacat?

46rossi
46rossi  •  15 Septembrie 2012, 20:00
Postat de robotzel pe 15 Septembrie 2012, 12:04

eu nu cred ca este un articol rautacios. se spune clar ca este vb de o galerie inimoasa. daca a spune ca este o galerie inimoasa inseamna sa fi rautocios atunci cred ca este o problema in perceptia ta. faptul ca nu se strang multi suporteri dinamovisti la nici un meci al echipei asta este o realitate. pana la urma ce ti se pare rautacios la acest articol? apropo sunteti condusi de un ungur deci de acolo vin scandarile "afara cu ungurii din tara" si aveti un jucator care are tatuat pe el harta ungariei cu transilvania alipita. Nu v-am vazut ca ati manifestat in nici un fel repulsie impotriva lui si nici a declaratiei cum ca Cluj-ul este oras unguresc. In rest asa cum ai spus respect

este pt k nu au avut o galerie mica , ci a cantat toata peluza, care era plina...adica mii de oameni. Iar cei din tribune i-au acompaniat de multe ori. Dupa cum am zis, mie mi-au placut suporterii dinamovisti fata de comportamentul sau modul cum se manifesta pe stefan cel mare. Nush de ce nu-i mai atrage sa mai mearga in groapa, dar pe National au fost foarte ok. Si sincer, am fost si la Supercupa si au avut o coregrafie extraordinara, adica au reusit sa bata Rapidistii la show si la scandari, ceea ce inseamna mult. Nimeni nu se astepta. Si cu ungurii...daca chiar vrei sa stii Vass a fost amenintat cu moartea de cativa membri de galerie, nu e f indragit, dar noi nu ne spalam rufele in public

darfcar
darfcar  •  15 Septembrie 2012, 16:49
Postat de zona__magheru pe 15 Septembrie 2012, 02:25

Norocul lui Dinamo este ca s-a mutat cu to cu bagaje in cartierul Pantelimon . Altfel nu erau mai mult de 2000 . Dinamo a devenit o echipa de cartier ca si rapidul .

ca si rapidul ,ca si cefere din gruia....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează