FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - POLI TIMIŞOARA 1-2

Cosmin Contra: "A fost un meci urît, jocul nostru nu a strălucit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Cosmin Contra a recunoscut că Poli Timişoara nu a avut cea mai bună evoluţie posibilă în partida cu Universitatea Craiova, cîştigată la Severin cu scorul de 2-1.

"A fost un meci urât. Nici jocul nostru nu a strălucit, nu am făcut un meci reuşit azi. Am câştigat un joc, însă fotbalul se joacă până la ultimul fluier al arbitrului. Era importantă victoria, deoarece toate echipele din frunte reuşiseră să câştige în această etapă", a explicat Contra.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  04 Aprilie 2010, 12:15

eu zic ca a fost un meci frumos pt un suporter neutru gurita.ca tu si inca 2-3 colegi ati jucat mai slab asta este altceva.sper sa-ti intri in forma cit mai repede pt ca avem nevoie de tine sa joci bine.de data asta am avut noroc.

 •  04 Aprilie 2010, 11:50

Ca de obicei,jocul Ştiinţei a fost cel mai frumos din toată etapa şi,tot ca de obicei,e ascunsă la "diverse" iar în faţă sunt puse Steaua(am şi uitat când a jucat...ţurca),Dinamo,Rapid şi CFR.Care este logica?Dinamo şi CFR au mulţi suporteri?Dar cu Poli ce aveţi?

 •  04 Aprilie 2010, 11:26

bravo poli.hai timisoara

Vezi toate comentariile (6)
Comentează