FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Matei aşteaptă Derby de România pentru revanşă: ”Pe stelişti văd că i-a luat valul”

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 20:13

Dinamoviştii vor încerca de vineri seară, contra Gloriei Bistriţa, să urce în clasamentul Ligii 1, mai ales că, în prezent, este la 10 puncte de liderul Steaua.

Roş-albii nu sînt îngrijoraţi de faptul că, după întîlnirea cu ardelenii, urmează o alta, imediat, luni, mult mai tare, cu Rapid, tot pe Naţional Arena, restanţă din luna august, cînd "cîinii" au avut amical cu Barcelona.

Cosmin Matei a declarat astăzi, privitor la acest subiect: ""Este o distanţă scurtă între cele două meciuri, dar sperăm să avem timp să ne recuperăm. Important e că şi noi şi giuleştenii avem acelaşi timp de recuperare. Ne vom putea concentra la meciul cu Bistriţa, nu are nicio legătură că urmează cel cu Rapid.

Nu este îmbucurător că cei de la Bistriţa nu au mai câştigat împotriva noastră din 2007, pentru că îşi doresc foarte mult să câştige, dar la fel ne dorim şi noi".

De ce e greu ca Dinamo să umple stadionul

După ce-a urmărit ce atmosferă a fost la meciul România - Olanda, tot pe Naţional Arena, mijlocaşul ar vrea să trăiască şi el momente similare, luni seară:

"De fiecare dată când am jucat pe Arena Naţională am fost foarte mulţumit, mai ales la meciul din Liga Europa, când suporterii au fost extraordinari. Îmi doresc un stadion plin cu Rapid, dar va fi destul de greu, pentru că stadionul este destul de mare, iar meciul e în timpul săptămânii".

"Ne mai gîndim la titlu"

Fotbalistul este sigur că Dinamo nu a ieşit din lupta pentru campionat: "Dacă vom reuşi să luăm şase puncte din următoarele două meciuri vom aborda altfel campionatul. Normal că ne mai gândim la titlu. Abia ce a început campionatul, au trecut şapte-opt etape şi e normal să ne gândim la campionat.

Am văzut că pe stelişti i-a luat valul. Dacă se află pe primul loc, e clar că au cea mai în formă echipă, dar şi cea mai periculoasă. În meciul cu Steaua îmi doresc să le mulţumesc persoanelor care au avut încredere în mine. Nu mă refer la cele care se învârt în jurul Stelei, ci celor care mi-au fost mie apropiate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  26 Octombrie 2012, 19:02

Pustiul a meritat increderea pe care au avut-o dinamovistii in el. Se pare si ca imaginea pe care o are se datoreaza in mare parte unei prese tendentioase. Daca el a remarcat ca oierului i s-a suit la cap si restul stinei s-a molipsit, inseamna ca s-au schimbat multe si ca a invatat din greseli.

aureldany
aureldany  •  18 Octombrie 2012, 15:32

bravo matei

alexa.09
alexa.09  •  18 Octombrie 2012, 13:03

Cosmin Matei va deveni un jucator foarte bun . Chiar daca este la o varsta frageda , imi place cum joaca , modul in care trateaza fiecare partida in care este sau nu titular , sutine echipa . Chiar daca Dinamo nu umple stadionul , suporterii care vin la meciuri fac o atmosfera incredibila ! Jos palaria pentru acei fani care isi iubesc echipa si in momentele bune , dar si in cele mai putin bune!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează