FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Matei e speriat de pregătirea spartană a lui Ţălnar: "Nu prea sînt încîntat, va fi o perioadă grea!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 ianuarie 2013 18:56

Dinamoviştii s-au reunit azi şi au făcut primul antrenament pe stadionul "Florea Dumitrache", însă ce-i aşteaptă de acum încolo pe fotbalişti este îngrozitor.

În perioada 15-26 ianuarie, "cîinii" merg la Poiana Braşov, unde vor avea programate şi cîte trei antrenamente pe zi.

"Urmează antrenamente de la 7:00 - 7:30 dimineaţa, dar băieţii ştiu ce înseamnă un cantonament montan, deci nu cred că vor fi probleme", a anunţat Cornel Ţălnar.

Cosmin Matei e şocat de ce urmează. "Ne-a anunţat domnul Ţălnar de cantonamentul în Poiană, dar nu prea am fost aşa încîntat pentru că va fi o perioadă foarte grea. Am mai prins la Farul un asemenea turneu, cînd ieşeam dimineaţa cu lanterna de miner pentru că era întuneric! Sînt pregătit însă pentru orice sacrificiu ca să ducem Dinamo sus în clasament", a zis Matei la DolceSport.

Mijlocaşul de 21 de ani speră să aibă evoluţii foarte bune şi să ajungă alături de Messi şi Cristiano Ronaldo: "Nu ştiu ce campionat mi s-ar potrivi, dar unul dintre visele mele este să joc în Primera Division şi o să muncesc mult pentru asta pînă o să mă vadă şi pe mine cineva. Cred că este un pas important dacă reuşeşti să pleci în perioada asta afară pentru că este o perioadă grea în fotbal! Sînt încîntat să aud că lui Dorinel Munteanu i-a plăcut de mine şi că mi-a apreciat munca, dar nu este nimic concret deocamdată cu vreun transfer la Mordovia Saransk".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andystar
andystar  •  10 Ianuarie 2013, 01:12

Ce putoare ordinara este baiatul asta ,aveam alta parere despre el dar astfel de declaratii nu se fac sub nici o forma !

dog_one
dog_one  •  09 Ianuarie 2013, 20:59

COSMINE NUMAI PRIN MUNCA SI O PREGATIRE BUNA IN RETUR VOM URCA IN CLASAMENT. MERITA EFORTUL ACUM.

poloroman
poloroman  •  09 Ianuarie 2013, 20:46
Postat de tipsy pe 09 Ianuarie 2013, 19:17

visati cai-verzi pe pereti toti! ati dat 3 goluri si n-ati fost in stare sa duceti dinamo nici macar pe podium, dar visati transferuri, deja va pute aici. ok, in cazul de fata inteleg, pt ca nu sunteti platiti, dar aud textele astea de 5 ani, de cand aveati salarii de 20 de mii de euro pe luna platite la zi.

ehe,viata de profesionist inseamna sacrificii ....apropo,doua ore de antrenament intens fac aproximativ cat 10-12 ore de tras la lopata + halbele aferente....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează