FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Matei ratează derby-ul cu Rapid şi, posibil, şi meciul cu Petrolul. Are entorsă, stă o săptămînă. Kone, în pericol!

Cosmin Matei
Cosmin Matei

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 12:17

Dinamoviştii tocmai au terminat şedinţa de refacere de după meciul cu Gaz Metan (1-0), iar victoria in extremis cu medieşenii a avut preţul ei. Dacă Moţi va fi suspendat pentru întîlnirea de duminică seară din Giuleşti, Liviu Ciobotariu a mai pierdut un fotbalist.

Citeşte şi: Rus, salvatorul de serviciu » Dinamo are din nou suflu înainte de derby

Este vorba despre Cosmin Matei, 20 de ani, care s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă şi va rata cel puţin o săptămînă din programul de antrenamente al formaţiei. S-ar putea să nu fie apt nici pentru etapa următoare de după meciul cu Rapid, cel de acasă, cu Petrolul. Mai mult, şi Djakaridja Kone a părăsit arena accidentat, avînd probleme la gleznă şi musculare. Astăzi se va decide dacă africanul va putea fi valid contra giuleştenilor.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (16)
aldo_m
aldo_m  •  31 Martie 2012, 09:38

pustiul e talentat DAR ARE NEVOIE DE PUINA MASA MUSCULARA ,mereu am spus ca la acest club PREGATIREA FIZICA E DEFICITARA ,preparatorii sant NISTE INCAPABILI ,INCAPABILI ,NEPROFESIONISTI

ionut.07
ionut.07  •  30 Martie 2012, 20:55

pacat de Matei. a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de la echipa. daca va fi jucat mai des va deveni "creierul" echipei. e o pierdere foarte importanta pt Dinamo in acest derby. isi va reveni, oricum. entorsa nu e o accidentare grava. i se poate intampla oricui, nu doar jucatorilor de fotbal.

okeanos
okeanos  •  30 Martie 2012, 19:28

cum naiba sa nu se accidenteze matei cand in permanenta e controlat de adversari. aseara de fiecare data cand ajungea mingia la el, automat era inconjurat de 3-4 adversari si de cele mai multe ori faultat. de otel sa fii si pana la urma crapa ceva!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează