FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO KIEV - STEAUA 3-1

Costel Gâlcă este atacat dur: "Cum să-l foloseşti acolo? Are două opţiuni mai bune pe acel post"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 10:24

Steaua a pierdut confruntarea cu Dinamo Kiev din grupele Europa League, 1-3, după un meci în care ucrainenii au dominat categoric.

După acest eşec, Costel Gâlcă a fost criticat pentru decizia de a-l utiliza pe postul de fundaş dreapta pe Paul Papp. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, consideră că tehnicianul Stelei are două opţiuni mai bune pentru acel post:

"Ce e asta cu Papp fundaş dreapta? Nu are nici o treabă. Mai bine ar fi jucat Varela acolo şi Papp central. Sau cu Râpă pe dreapta, ăla e fundaş dreapta de meserie", a spus Dragomir la Dolcesport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (51)
mihai231
mihai231  •  04 Octombrie 2014, 02:19
Postat de unico_biancorossi pe 04 Octombrie 2014, 00:28

dragomir a fost scos de la naftalina, asa vad.. 5 articole cu panseurile de rahat ale acestui "guru" de 2 franci... numai azi.

poate i se pregateste...coborarea!

obsss
obsss  •  04 Octombrie 2014, 00:38

macar daca aia ar fii singura nenorocire a lui galma ,da' sunt cam multe ,si se strang !!! mai grav e ca se ia de jucatori sa se scoata el ,s-a luat de stanciu ,de rusescu , ca si cum stanciu s-a bagat singur in teren iar ruse s-a tinut singur rezerva ! unde o fii bun simtul ala de care vorbeau toti pupincuristii lu' asta ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Octombrie 2014, 00:28

dragomir a fost scos de la naftalina, asa vad.. 5 articole cu panseurile de rahat ale acestui "guru" de 2 franci... numai azi.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează