FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Costel Gâlcă este tot mai aproape de plecarea de la Steaua: "Nici dacă ar cîştiga Liga Campionilor nu mai rămîne"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 11:44

Steaua se află pe primul loc în Liga 1, este calificată în finala Cupei Ligii şi în semifinalele Cupei României, dar la club sînt probleme.

Costel Gâlcă, al cărui contract expiră în vară, nu este sigur că va continua pe banca Stelei. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, este convins că Gălcă va pleca de la formaţia roş-albastră.

" Steaua are probleme. Acolo este o abrambureală şi au nevoie de cineva care să fie mai dur cu jucătorii, aşa cum erau Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf.

Toată lumea îl critică pe Costel Gâlcă, dar nu e vina lui pentru cum joacă Steaua. Să nu uităm că au plecat doi jucători importanţi. Cu Sînmărtean şi Szukala, echipa nu ar fi pierdut nici un meci în retur.

Eu sînt convins că Gigi Becali vrea să îl aducă pe Laurenţiu Reghecampf înapoi, pentru că este un antrenor extraordinar. Dar dacă primeşte vreo ofertă bună din străinătate, Reghecampf s-ar putea să nu vină la Steaua.

Costel Gâlcă va fi demis 100%, chiar dacă echipa luptă pentru toate cele trei trofee. Nici dăcă ar cîştiga Liga Campionilor nu rămîne la Steaua. Prea mulă lume îl vorbeşte de rău, ăsta e motivul. Eu cred că este un antrenor bun şi nu trebuie dat afară", a declarat Dragomir la televiziunea Sportro.

Fostul preşedinte al LPF a vorbit şi despre scandalul dintre Alex Bourceanu şi Câlcă, prezentat în exclusivitate de ziarul Gazeta Sporturilor.

"Dacă Gâlcă i-a reproşat după meci lui Bourceanu că el a pierdut meciul, atunci a făcut o mare greşeală şi înseamnă că îi lipseşte scînteia de mare antrenor. Nu te duci după meci şi te iei la bătaie cu jucătorii.

Jocul lui Bourceanu este foarte slab. El crede că este acelaşi jucător de acum trei ani. Nu mai e. Mă uit de jumătate de an la el şi văd că nu mai joacă nimic. El trebuie să se pună la punct şi după aceea să vorbească", a adăugat Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
irinaspi
irinaspi  •  19 Martie 2015, 15:41

Multi se mira ca Bourceanu joaca cum joaca...Pai Bourcianu a fost vreodata cumva un jucator tehnic?Nu tata,baga materiale cum se spune,facea presing,alerga de ziceai ca-i nebun....Ce sa joace acum cind se spune ca echipa prin tehnicitate trebuie sa cistige?...Ce sa joace Chipciu cind asta era renumit prin viteza,la fel Popa,Tanase...Daca vroia joc combinativ trebuia jucatori numai ca alde Simirtean...Un antrenor bun este cel in care se vede un progres si la un jucator slab... Cind majoritatea regreseaza este vina antrenorului.Nu remarca nimeni ca in ultimul timp jucatorii tot lufteaza?A ajus sa para ca se ia ca si gripa...

irinaspi
irinaspi  •  19 Martie 2015, 15:31

Daca este atit de bun e bine sa plece .Paate sa-si demonstreze talentele la acele echipe unde avind 15 puncte avans va pierde titlul.Ce face asta atit de bine mie imi scapa....De Reghe macar se spunea ca echipa era pregatita fizic...Acum lufturile sunt la ordinea zilei...Si tot o da unii ca Dragomir ca daca nu pleca nu stiu cine se intimpla nu stiu ce...Ba Dragomire tu ai vazut meciul cu Viitorul,cu Iasul din turcind nu plecase nimeni?N-ai zis si tu ca macar din grupele Ligi Europa trebuia echipa sa iasa?...A avut echipa campioana pe mina si are probleme intr-o liga jumate cu jucatori neplatiti...Ridicati-i statuie...

satyricon
satyricon  •  19 Martie 2015, 14:59
Postat de radd1cal pe 19 Martie 2015, 14:55

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

E ceva ridicol sau de ras in ce a zis? Ca eu nu-mi dau seama ...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează