FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

Costel Gâlcă îi cere înapoi pe Arla şi pe Prepe şi avertizează: ”Campionatul încă nu e cîştigat!”

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:09

Antrenorul liderului i-a solicitat, public, patronului Gigi Becali revenirea asupra deciziei de excludere din lot a portarului şi închizătorului, motivarea fiind explicită: ”Campionatul încă nu e cîştigat!”

Costel Gâlcă a lăsat la o parte diplomaţia sa proverbială şi a dat cărţile pe faţă după meci. Nu s-a sfiit să-şi expună părerea atît despre situaţiile lui Arlauskis şi Prepeliţă, pe care Gigi Becali i-a exclus din lot, întrucît le expiră contractele în vară, cît şi în privinţa lui Laurenţiu Reghecampf, despre care a făcut o dezvăluire, aseară, după meci.

De ce-i vrea înapoi
"S-au resimţit absenţele lui Arlauskis şi Prepeliţă. Dar asta a fost decizia patronului. Eu sper să se revină asupra acestei hotărîri. Am fost anunţat înainte cu o zi de a intra în cantonament. În ceea ce-l priveşte pe Latovlevici, a fost decizia mea, avem destui jucători pe acel post.

Dînsul, Gigi Becali, are dreptate, în principiu, că trebuie să formăm echipa pentru Champions League de la toamnă. Dar încă nu e cîştigat campionatul. În fine, este hotărîrea lui Gigi Becali. Prepeliţă, de exemplu, este un jucător fundamental pentru Steaua. Şi avem nevoie de toţi fotbaliştii importanţi, iar ca să aduci alţii noi şi să-i integrezi rapid nu e atît de uşor, într-un timp scurt. Au venit jucătorii care a considerat clubul că trebuie să vină, jucători buni", a comentat tehnicianul de 42 de ani.

"Reghe dă tîrcoale!"
Întrebat şi despre situaţia lui contractuală, dar şi despre faptul că Reghe este liber după despărţirea de Al-Hilal şi ar putea fi o variantă de înlocuire a lui, Gâlcă n-a mai rezistat şi a răbufnit: "Pe mine nu mă preocupă acum să prelungesc contractul, nu eu sînt important, jucătorii sînt protagoniştii! Ce dacă Reghecampf dă tîrcoale? Ştiu şi de la patron că au vorbit. E normal ca Reghecampf să-şi dorească să antreneze cea mai puternică şi cea mai iubită echipă din România. Eu nu mă simt presat de nimeni, poate vorbi cu patronul în fiecare zi, e liber să facă orice doreşte. Gigi Becali mi-a zis: "Tu eşti antrenorul Stelei!". Asta e tot".

"Ştiam că Rapid va venit să se apere, bazîndu-se pe experienţa jucătorilor săi. Dar putem înscrie măcar un gol. Adversarii au creat o densitate bună, au stat în jumătatea lor, pentru a contraataca" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

"Suporterii au dreptul să reproşeze, dar trebuie să ne ajute. Jucătorii vor fi motivaţi să cîştige la Craiova" (Costel Gâlcă, antrenor Steaua)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
irinaspi
irinaspi  •  23 Februarie 2015, 15:31
Postat de steaua1986forever pe 23 Februarie 2015, 12:08

gigist fara minte.....cum stii tu ca nu exista "alt investitor" care poate sa sustina Steaua? Pai "investitorul" respectiv suntem de vreo 5-6 ani....noi, cei care mergem la meciuri.......e usor sa te dai "patron" pe banii altora...

Esti patron pentru ca dai 5 lei si clubul plateste dupa amenzi,stricaciunile produse si nu stiu daca nu cumva esti si patron pentru ca vindeai tricouri cu vechia emblema...

titelb
titelb  •  23 Februarie 2015, 14:04
Postat de khe0ps pe 23 Februarie 2015, 12:54

Se mananca mult maro pe aici vad. Becali e cancer, nu mai pupati analfabeti mafioti in dorsal. Cand aud expresii gen nea Gigi, mi se suie sangele la cap sa vad asa spirit umil in fata unui nenorocit, dar e de inteles de la niste santieristi si someri fara educatie. 1. Inteleg pe cei suparati ca i-a scos din lot pe anumiti jucatori si o sa explic si de ce; cand tu ai bagat zeci si zeci de milioane de euro veniti din toate partile in buzunar si nu aduci nimic inafara de niste imprumutati si accidentati nu vad de ce ar fi cineva fericit. 2. Majoritatea antrenorilor sunt marionete sau dati afara de cioban daca pierd si nu au bagat ce a zis el. 3. Conducere si management ZERO.

Daca Steaua devine echipa de pluton sa vezi conducere si management la FRF, LPF si echipa nationala. Pana acum, la Steaua jucatorii aveau cat de cat o pregatire peste nivelul campionatului si o experienta competitionala pe plan extern. Chiar cu infrangerile din cupele europene experienta meciurilor ia ajutat sa castige experienta. Dupa meciurile cu Chelsea nu le mai tremura genunchii intr-un meci cu nationala Greciei. Plus de asta un viitor campionat fara Steaua drepturile din televiziune vor scadea rau de tot. Nu mai vorbesc de coeficientii UEFA la echipele de club.

addumi
addumi  •  23 Februarie 2015, 13:44

Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: : [email protected]

Vezi toate comentariile (33)
Comentează