FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Costică Ştefănescu e dezamăgit de problemele Craiovei: "Mititelu, ce-i în capul tău?"

Articol de - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Revenit de în ţară după ce ultimele luni le-a petrecut în America, fostul căpitan al Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, e indignat de ce se întîmplă la Ştiinţa.


- Domnule Ştefănescu, sînteţi...
- O clipă! Să ştiţi că mi-am propus să nu mai vorbesc de Universitatea după ce Ţicleanu a fost dat afară. M-a indignat cum a procedat cu el Adrian Mititelu. Patronul şi jucătorii nu sînt niciodată vinovaţi, numai antrenorii plătesc! Sînt dezamăgit de tot ce se întîmplă la Craiova, chiar şi de atitudinea publicului. Olteanul ar trebui să fie alături de echipă şi la bine, şi la rău.

- Nu credeţi că s-or fi săturat şi suporterii? De 17 ani nici un trofeu...
- E adevărat, nu mai e răbdare. Cea mai mare vină pentru ce s-a întîmplat de cinci ani încoace o are Mititelu. Credeam că s-a mai copt la minte, dar nu ştiu ce are în cap. Schimbă întruna banca tehnică, am auzit că e pe cale să renunţe şi la Piţurcă. Dacă va fi aşa, e posibil orice, inclusiv ca echipa să joace la matineu de la anul.

- Chiar nu vedeţi nici o scăpare?
- Am un cuvînt «nou» pentru Mititelu: «continuitate!». Să ţină de Piţi, să vîndă un jucător de bază şi să facă 3-4 achiziţii. În urmă cu o lună, pe cînd eram în State, suporterii mă întrebau dacă nu mi se pare că echipa a intrat pe drumul cel bun. Le-am spus: «Staţi aşa, să vedem cît durează pînă la un nou conflict». Am avut gura aurită.


"Meritul lui Mititelu e că a luat echipa într-un moment extrem de greu şi a băgat mulţi bani. În rest, e plin de defecte şi nu-şi dă seama"
Costică Ştefănescu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
andro_2009
andro_2009  •  23 Decembrie 2010, 19:06

mititelu n-are nimic in cap...daca avea ceva in dibla aia chelioasa eram departe acum

rngade
rngade  •  23 Decembrie 2010, 19:05
Postat de darkdark pe 23 Decembrie 2010, 15:22

Pai si vina suporterilor unde e ... ? Nu mai avem rezulatte de 10-15 ani si venim la stadion etapa de etapa. Asta sa fie vina noastra?

@darkdark: Nimeni nu spune ca suporterii ar avea vreo vina... Dar, retine ca dragostea pentru culorile unui club nu e conditionata de reusitele sau faima din palmares. Daca esti suporter adevarat...

darkdark
darkdark  •  23 Decembrie 2010, 15:22

Pai si vina suporterilor unde e ... ? Nu mai avem rezulatte de 10-15 ani si venim la stadion etapa de etapa. Asta sa fie vina noastra?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează