FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Costin Lazăr a intrat în dizgraţia vestiarului

Costin Lazar, Lazar, Rapid
Costin Lazar, Lazar, Rapid

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Jucătorii nu-l mai vor pe Lazăr căpitan, deoarece mijlocaşul nu se impune în faţa conducerii

În Giuleşti au reapărut probleme în vestiar. Fotbalişti cer schimbarea căpitanului fiind supăraţi pe Costin Lazăr, deoarece acesta nu se implică în rezolvarea situaţiei financiare. Jucătorii sînt deranjaţi că mijlocaşul de 28 de ani nu cere conducătorilor să le achite restanţele financiare şi îşi urmăreşte doar propriul interes. "În septembrie s-a dus la Copos şi şi-a luat 50.000 de euro în avans. Lazăr e un băiat de nota 10, însă e prea moale, nu se bagă pentru noi, cum o făcea Maftei înainte", a dezvăluit unul dintre rapidişti.

Îl vor pe Spadacio
Deşi în trecut, în vestiar, au fost probleme între români şi străini, acum chiar şi majoritatea românilor din lot îl propun pe Juliano Spadacio (29 de ani) să poarte banderola. "E nebun, cînd e nemulţumit nu te mai înţelegi cu el. Are tupeu şi nu-i e frică de nimeni, nici măcar de Copos", susţin colegii lui Spadacio. În prezent, mijlocaşul brazilian e desemnat al doilea căpitan de la Rapid, după Lazăr.

Pus la punct de Copos
Înainte de Anul Nou, supărat că nu e cu banii la zi, Costin Lazăr a ameninţat că nu se prezintă la reunire. Copos a replicat: "Lazăr ar trebui să vorbeasca cel mai puţin, pentru că e singurul jucător care a luat bani în avans. În luna septembrie, el a primit 48.000 de euro, aşa că e ultimul care ar trebui să se plîngă".

Grandin: "Nu, mulţumesc!"
Francezul Elliot Grandin (22 de ani) nu va mai ajunge în Giuleşti, fiind dorit de ŢSKA Sofia şi de o formaţie din Emirate. "Nu vreau să vin la Rapid! Nu e vorba de bani, doar că nu-mi doresc să joc în România". Francezul avea garantat la Rapid 25.000 de euro pe lună. Impresarul său încă mai încearcă să-l convingă să accepte oferta alb-vişiniilor, însă rapidiştii s-au săturat să aştepte şi vor intensifica negocierile cu AEK Atena pentru Ilie Iordache.

Noutăţi din Giuleşti:
- După ce şi-a depus memoriu pentru a-şi recupera restanţele financiare, Joao Paulo a plecat în Portugalia. Lusitanul are de primit 50.000 de euro, aşa cum a anunţat avocatul său în Gazeta de duminică.
- Deşi se antrenează cu Rapidul, sîrbul Nikola Beljici (26 de ani) nu ştie dacă va semna contractul. George Copos nu vrea să achite 50.000 de euro celor de la OFK Belgrad, fiind dispus să plătească cu 15.000 mai puţin.
- Giuleştenii vor intra azi dimineaţă în cantonamentul de la Pro Rapid. Timp de 10 zile jucătorii nu vor avea voie să părăsească baza de pregătire.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  18 Ianuarie 2010, 20:03

Normal ca e o inventie ,dar intelegeti-l si voi pe prapaditul asta care a scris ... daca nu inventeaza ceva ,nu-si ia banii...sau si mai rau ,e dat afara . Talent n-are , cu munca nu este invatat ,ce sa faca si el ? Asa , o minciuna ,un scandal , o agitatie...macar maninca si el o piine...

 •  18 Ianuarie 2010, 19:06

Vad ca la Rapid in fiecare zi apare cate un scadal (pe care il vede numai GSP, asta ar trebui sa ne puna la toti rapidistii un semn de intrebare si sa le "multumim" celor de la GSP pe stadion), iar la Steaua vad ca totul e bine (despre ce scriu astia de la GSP, de Tudela, Nutela sau cum il cheama, ca se antreneaza din greu, ce caterinca). mai inventati si alte scandaluri, ca de astea ne-am plictisit (x s-a certat cu y si ca nu si-au primit banii, de parca celelalte echipe...

 •  18 Ianuarie 2010, 01:08

evindent ca stirea despre Rapid este una despre scandal, normal inventat ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează