FOTBAL  »  Superliga  »  OPTIMISM

Costin Lazăr: "Sîntem mai puternici"

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Costin Lazăr spune că Rapid s-a întărit în această iarnă şi este gata pentru detronarea liderului

- Costin, cum a fost turneul din Portugalia?
- Greu, dar toate sînt grele. Cînd vii după o pauză lungă ai nevoie de timp pentru a ajunge la o condiţie fizică foarte bună. Eu, de exemplu, sînt cam la 70-80 la sută din potenţialul meu, dar sper să ajung la nivel maxim pentru a-mi cîştiga locul de titular.
- Cum ţi s-au părut ultimele achiziţii ale Rapidului?
- Sînt jucători buni, s-au adaptat repede şi sînt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele din acest an. Cu ei în echipă sîntem mai puternici decît anul trecut.
- Dică nu are concurent pe postul său, iar fanii îl cer cu insistenţă pe Szekely.
- Emil se descurcă foarte bine acolo, dar ştiu că antrenorul vrea să aibă toate posturile acoperite. Am văzut că prin presă s-a vehiculat varianta Szekely. Ştiu prin ce trece gălăţeanul, cînd eram la Sportul eram transferat peste tot în fiecare zi. Janos e un jucător bun, dacă va veni în Giuleşti îl vom primi cu braţele deschise.
- Ce crezi despre intenţia lui George Copos de a vinde Rapidul?
- Sincer, cred că vorbeşte serios, iar pentru Rapid şi pentru fotbalul românesc nu va fi deloc bine. Chiar dacă mulţi îl critică, domnul Copos a făcut lucruri bune şi, cu siguranţă, ar fi o pierdere mare.

Ultimele noutăţi din cantonament
- Deşi avea două zile libere, Ryan Griffiths s-a antrenat ieri cu echipa a doua, la Pro Rapid. Australianul de 26 de ani vrea să se pună la punct cu pregătirea fizică, deoarece din cauza problemelor medicale nu s-a putut pregăti la capacitate maximă.
- Rapidiştii vor pleca mîine în al doilea stagiu de pregătire al iernii, în Cipru. Giuleştenii vor disputa în Insula Afroditei patru partide amicale, cu FC Cracovia, Levski Sofia, Lokomotiv Sofia şi Sheriff Tiraspol, urmînd să revină în ţară pe 15 februarie.
- Clubul din Grant a urcat două poziţii în clasamentul mondial al cluburilor IFFHS, ocupînd poziţia 103. Rapidul este a doua formaţie românească, după Steaua (71), dar înaintea lui CFR (156) şi a lui Dinamo (164).

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  05 Februarie 2008, 10:56

cea mai tare echipa din campionat... chiar daca pana acum nu a avut rezultate foarte mari.... cel mai mare fiind cel din cupele europene.... dar sper ca rapidul va lua titlul pt ca are numai jucatori valorosi ji puternici si cu multa experienta...............FORTZA RAPID!!!!!

 •  05 Februarie 2008, 10:36

Costin Lazar este cel mai bun mijlocas din Liga 1.FORZA RAPID cred k o sa castigam titlul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează