FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, ORA 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Costin Lazăr, victima răzbunării lui Dinu Gheorghe? » I se trage de la Braşov

Lazăr va rata duelul cu Torje Foto: Gabriela Arsenie
Lazăr va rata duelul cu Torje Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 martie 2011 12:36

Lazăr bănuieşte că tot ce i se întîmplă face parte dintr-o dorinţă de răzbunare a lui Dinu Gheorghe

Costin Lazăr s-a simţit victimizat la Rapid de la venirea lui Dinu Gheorghe. Căpitanul a mărturisit că simte că nu se mai află în graţiile preşedintelui, iar Gazeta a aflat şi motivul pentru care "Vamă" încearcă să-l îndepărteze din Giuleşti: un incident petrecut în pauza meciului FC Braşov - Rapid (1-1) din penultima etapă a campionatului trecut, partidă care i-a scos pe alb-vişinii din calculele pentru Europa.

Aflat în zona vestiarului Rapidului, Dinu Gheorghe, pe atunci preşedinte sub Tîmpa, a auzit acuzele unuia dintre rapidişti: "«Mustaţă» ăsta se dă mare rapidist, dar i-a pus pe braşovenii lui să ne urce pe garduri!". Oficialul e convins că Lazăr e jucătorul care a vociferat, însă, de fapt, sursele GSP susţin că a fost vorba de un dialog între Marius Constantin şi Săpunaru.

Mijlocaşul de 29 de ani s-a plîns de curînd apropiaţilor: "Mă doare că am fost suspectat că m-aş fi dat lovit. Eu am fost operat la genunchiul ăla! În urmă cu doi ani luam premiul fair-play, iar acum unii mă consideră trădător. Incredibil!".

În derby-ul Rapid - Dinamo se confruntă cel mai bun atac contra cea mai bună apărare

"Şansele ca Lazăr să rămînă la Rapid sînt de sută la sută, dacă domnul Copos e de acord cu condiţiile mijlocaşului"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

"Din vara trecută, de cînd s-a schimbat conducerea, s-a tot încercat să fiu dat la Steaua sau la Dinamo, la schimb cu alţi jucători. Eu am ales însă să rămîn, asta nu înseamnă că sînt rapidist?!"
Costin Lazăr, căpitan Rapid

"RMN-ul care a arătat că nu am nici o leziune la genunchi a fost făcut la solicitarea mea. Dacă aş fi minţit, aş mai fi cerut să fiu controlat? Pur şi simplu m-a durut piciorul"
Costin Lazăr, căpitan Rapid

Nu vine la meci
Lazăr se gîndeşte serios să nu fie prezent nici măcar în tribune în această seară, la derby. Se teme de reacţia tribunelor la adresa lui, acuzînd că Şumudică i-a pus toţi fanii rapidişti în cap prin faptul că l-a acuzat în public. "Nu ştiu dacă sînt pregătit psihic să îndur o reacţie ostilă", a spus fotbalistul.

80 de lei gratuit pentru a paria pe Rapid - Dinamo!

«Cîinilor» le ţîţîie curu'"
Ion Ion, fostul mijlocaş al Rapidului din anii '80, a prefaţat întîlnirea de diseară, dintre giuleşteni şi dinamovişti: "Meciurile Rapid - Dinamo au fost mereu pe muchie de cuţit. «Cîinilor» le ţîţîie curu' cînd întîlnesc Rapidul. Aşa a fost şi pe vremea mea şi pe cea a lui Nichi Dumitriu. Cu dinamoviştii nu prea stăteam la masă după meciuri, stăteam cu alţii. Cred că sîmbătă vor cîştiga giuleştenii". (Viorel Tudorache)

Mai sînt 3.000 de bilete
Ieri, la ora 15:00, mai erau disponibile aproximativ 3.000 de tichete pentru partida din această seară: 800 la peluza a II-a, 2.000 la tribuna a II-a şi 200 la tribuna I. Casele de bilete sînt deschise şi azi pînă la ora 18:00. Dacă se vor vinde toate cele 7.000 de tichete scoase la vînzare, atunci alb-vişiniii se vor alege cu 30.000 de euro din încasări. Rapidiştii au şi 2.700 de abonaţi.

inbox
- Din cauza gradului ridicat de risc la derby-ul dintre Rapid şi Dinamo, Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sectorului 6 va delega un procuror care va asista la meci alături de cei 500 de jandarmi ce vor asigura măsurile de siguranţă.
- Dinu Gheorghe nu se teme de Dinamo: "Nu-mi e frică de acest meci, nu întîlnim o echipă care să sperie pe cineva. Am încredere că băieţii îşi vor reveni după eşecul de la Galaţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cornelbraila
cornelbraila  •  12 Martie 2011, 14:22

Un an sa mai stea DINU la rapicioara si sigur o vedem in BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Martie 2011, 12:14

Dragi "jurnalisti", Cum puteti sa puneti in ziar (chiar si in chestia asta online) o declaratie de acest tip a lui Ion Ion, "fosta glorie a rapidului" ? Voi chiar nu mai aveti discernamant? Inteleg ca nivelul articolelor din Romania anului 2011 este extrem de scazut si trebuie folosit "limbaj placut vulgului" (nu...nu v-am injurat...stati linistiti) dar totusi ar trebui sa exista o limita. Ce e expresie e aia? Daca unul dintre cititori ar folosi-o in comentariu ......ce s-ar fi intamplat? In schimb...articolele voastre abunda de expresii triviale...

qzoom
qzoom  •  12 Martie 2011, 10:37

Cand nu semnezi, esti considerat o rapandula.....daca semnezi contractul, devii cel mai bun din Tara ? ? ? Asta spune tot.Profesionalism %.In cazul une-i oferte ,venita din strainatate......se vor cere atatia bani pe tine,de zici ca esti super jucator....ce mai tziganie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează