FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL, LUNI, 21:00, LOOK PLUS ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cotat la Bursa » Cosmin Matei e şi el pe picior de plecare din "Ştefan cel Mare"

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 20:07

Cosmin Matei este pe lista de priorităţi a turcilor ce au terminat pe locul 8 în ultima ediţie a SuperLiga


Dinamo a pierdut jumătate dintre titularii ultimului sezon, dar se poate despărţi şi de unul dintre fotbaliştii-cheie ai lui Stoican. E vorba despre Cosmin Matei, 22 de ani, care vrea să plece în străinătate pentru un salariu mai consistent decît la Dinamo şi care-i în capul listei de achiziţii a celor de la Bursaspor.
Mijlocaşul a ajuns în atenţia turcilor care au terminat pe locul 8 în ultimul sezon de SuperLiga, antrenorul Senol Guneş - cel ce-a dus Turcia pe locul 3 la Mondialul din 2002 - fiind impresionat de calităţile românului, văzut drept un partener ideal în linia mediană a argentinianului Belluschi.

Se negociază încă suma de transfer
"Decarul" roş-albilor ar putea apărea poimîine, în etapa 1, cu Oţelul, din Ştefan cel Mare, pentru ultima oară în tricoul "cîinilor". Fotbalistul a revenit în amicalul de joi seară, cu FC Clinceni, 3-3, după o accidentare suferită în cantonamentul din Anglia în urmă cu trei săptămîni, a rezistat fără probleme timp de 90 de minute şi este favorit să joace chiar din primul minut contra dunărenilor.

Bursaspor trebuie să ajungă la un consens cu Dinamo în privinţa sumei de transfer. Pînă acum, ofertele avansate "cîinilor" nu au corespuns cu dorinţele lor financiare, întrucît "otomanii" au propus o sumă pînă într-un milion de euro, sub ceea ce vor bucureştenii.


"Mă întrebaţi dacă mai pleacă vreun jucător de la Dinamo? Niciodată să nu spui niciodată!"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo


7.000 de euro este salariul lui Matei în Ştefan cel Mare


Rus în discuţii cu Leganes
Fostul căpitan al "cîinilor", Laurenţiu Rus, este în tratative cu nou-promovata în divizia secundă din Spania, Leganes. Madrilenii vor să forţeze chiar promovarea în La Liga în acest sezon, de aceea caută atît fundaş dreapta, cît şi stînga. În afara lui Rus, mai au pe listă un jucător neamţ şi un brazilian pentru postul din banda dreaptă, de aceea i-au dat termen lui Laurenţiu pînă luni să ofere un răspuns concret. Jucătorul mai este în atenţia formaţiilor din Clujul natal, CFR şi U.

Kovacs, al treilea portar
Dinamo a ajuns la un acord cu Zoltan Kovacs, 29 de ani, aşa cum a anunţat GSP.ro încă de joi noaptea. Maghiarul n-a mai fost folosit în amicalul cu FC Clinceni, 3-3, dar i-a convins pe "cîini" să semneze pe un sezon, plus opţiune pentru încă unul. Kovacs a mai fost şi în vara trecută în Ştefan cel Mare, s-a antrenat cu echipa condusă atunci de Mulţescu, însă n-a mai fost oprit întrucît Bălgrădean n-a reuşit să semneze cu Standard. Acum, a profitat că "Pufi" a fost obligat să plece de la Dinamo.

Firţulescu şi Abdoullaye, în stand-by
Stoican a programat joi seară un amical la Domneşti cu FC Clinceni, 3-3, pentru a vedea la lucru fotbaliştii ce vor să joace în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul Dragoş Firţulescu, 25 de ani, şi atacantul olandez Abdoullaye, 22 de ani, vor mai avea discuţii cu şefii, dar sînt şanse mari să continue. Batavul, care a provocat un adversar să-şi înscrie în propria poartă, trebuie să mai efectueze un control medical amănunţit ca să se ştie dacă este în regulă, întrucît a avut probleme în trecut.

Filip este OK
Steliano Filip, căpitan în amicalul cu Clinceni, a jucat în premieră în această vară, după ce s-a antrenat o bună perioadă cu o mască specială ce i-a atras porecla de "Hanibal Lecter". Fotbalistul a rezistat după problemele la piciorul drept. Totuşi, nu se va risca folosirea lui din primul minut contra Galaţiului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:15
Postat de neuer1606 pe 26 Iulie 2014, 19:12

Bai Sugamoto, de ce nu iti vezi tu de steaua ta???

pai nu poate. a esuat..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:14

drum bun. strica tot jocul, m-am saturat de fitzele acelui ratat.

gabineg
gabineg  •  28 Iulie 2014, 12:16

Când a venit la Dinamo, Matei era un rebut al Stelei. A mai pontat niște meciuri prin liga 1 dar fără succes. Stimati conducatori, luati banii pe el si aduceti alti trei tineri. Sunte peste 30 % sanse sa gasiti unul mai bun ca el. Nu poti sa faci treaba cu unii care au mintea in vacanta. Este si cazul lui Alexe.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează