FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA 0-3 (REZULTAT DECI LA "MASA VERDE")

Craiova a cîştigat la masa verde meciul cu Pandurii » Piţi ajutat de Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

LPF a decis ieri ca gorjenii să nu fie programaţi pentru meciul cu Ştiinţa din cauza unei restanţe de 550.000 de euro către echipa din Ştefan cel Mare.

Dinamo, rivala de-o viaţă a Craiovei, i-ar putea ajuta, indirect, pe olteni. Ieri dimineaţă, LPF a anunţat pe site-ul oficial că partida Pandurii - U Craiova nu se va mai disputa, urmînd ca oaspeţii să cîştige cu 3-0 la " masa verde". Motivul? Pandurii nu au achitat restanţa de 550.000 de euro către Dinamo în "cazul Ilie Iordache".

Pandurii fuseseră înştiinţaţi că trebuie să plătească pînă pe 9 septembrie respectiva sumă, dar acest lucru nu s-a întîmplat. "Aveau termen pînă joi, altfel riscau să piardă meciul la <masa verde>. Vor pierde cu 3-0 şi restul partidelor pe care le va susţine pînă la finalul campionatului", a zis ieri Dumitru Dragomir.

Pandurii au făcut ieri, la prînz, recurs la decizia LPF şi au cerut şi revizuirea dosarului, dar ambele au fost respinse. În cazul în care nu vor achita cei 550.000 de euro săptămîna viitoare, formaţia nu va fi programată nici pentru meciul Brăneşti, ceea ce ar însemna excluderea din campionat! Gorjenii au cîştigat procesul în civil, obţinînd o decizie definitivă, irevocabilă şi executorie. În plus, Pandurii vor să-şi recupereze banii viraţi pînă acum către Dinamo din "cazul Iordache".

"Mai bine îl luăm pe Roberto Carlos"
Gorjenii vor să stingă datoria către Dinamo prin cedarea lui Cardoso, dar alb-roşii să mai dea alţi 450.000 de euro, cotîndu-l pe brazilian la un milion de euro. "Cîinii" au povestit ieri: "Ne-a lovit rîsul, domnul Badea chiar le-a transmis: <La banii ăştia, mai bine îl luăm pe Roberto Carlos! Îi dăm un milion de euro pe un an şi joacă numai la show, să vină lumea să facă poze cu el>". Roberto Carlos (37 de ani) evoluează acum la Corinthians.

"Nu aveam nevoie de rezultatul la <masa verde>, îi puteam bate pe cei de la Pandurii şi pe teren"
Mihai Costea, atacant Universitatea Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
lianasicosmin
lianasicosmin  •  10 Septembrie 2010, 20:14

gata meciu asta e ca si pierdut....tg jiu mereu a jucat bine acasa impotriva craiovei...pffff nu avem nivoie??o sa plangem dupa meciu ala

craiova_giallorossa
craiova_giallorossa  •  10 Septembrie 2010, 19:17

Forza Craiova giallorossa !!! Forza Oltenia Craiova Gloriossa !!! Cine este badea ???ei vor sa ia 28 de miliarde pe un jucator care nici nu a fost al lor decat in hartii. Rusine,acum vrea sa ia si stadionul ala al romanilor care l-au facut cu 180 milioane de euro, sa-l ia ei mare le este tupeul

tomystar
tomystar  •  10 Septembrie 2010, 14:15

eu zic ca toti stelisti sa taca, doar ca se simt cu musca pe caciula STEAUA E ECHIPA CARE A FOST FAVORIZATA DE CELE MAI MUTLE ORI CU PRIVIRE LA MECIURILE CASTIGATE LA MASA VEWRDE Craiova nu are nevoie de mila si pomeni la fel ca in cantec Ce sa le ceri, sunt niste stelisti...'si asta spune mutle despre iqul sau qi-ul lor

Vezi toate comentariile (15)
Comentează