FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CRAIOVA 0-0

Craiova a obţinut un punct la Tîrgu Jiu după ce a jucat o oră în "zece" » Time out

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Ştiinţa s-a luptat timp de o oră în inferioritate, s-a ales cu un punct şi a obţinut un nou termen de judecată în Dosarul "Retrogradarea"

Trecuseră 15 minute şi craiovenii încă nu reuşiseră să calce iarba din preajma porţii lui Stanca. Oamenii lui Wotte se luptau undeva în preajma careului propriu în încercarea de a face faţă asediului gorjean. Ghindeanu a lovit bara (18), iar lovitura liberă bătută de Păcurar a fost deturnată în corner de Lung jr. (26).

De la Universitatea s-a evidenţiat Bărboianu. Internaţionalul de tineret a vrut să vadă dacă Ştiinţa poate supravieţui timp de o oră şi cu un om mai puţin, aşa că a încasat două "galbene'' în 6 minute şi-a plecat la vestiare.

Wotte a aşteptat pînă după pauză, apoi a înlocuit un atacant cu un fundaş central, iar elanul gazdelor s-a domolit. Ninsoarea de 8 martie a fost unicul amănunt cît de cît spectaculos în ovalul de la Tîrgu Jiu pînă în minutul 68, la prima ocazie serioasă de gol. Raskovici a pătruns în careu şi a şutat puternic din unghi, dar s-a opus Lung jr. Juveţii au protejat egalul pînă la final şi au luat primul punct din era Wotte.

Răpus de răceală
Florin Costea a fost doar rezervă aseară. Golgeterul Universităţii a acuzat o răceală puternică, iar prezenţa lui în primul "11" a fost sub semnul întrebării pînă în ultimul moment. Costea I a luat loc în cele din urmă pe banca de rezerve, iar locul lui în atac a fost luat de Dina. "Florin a avut nevoie de perfuzii ca să se pună pe picioare, a avut temperatură 40 de grade cu o seară înaintea meciului", au explicat oficialii Craiovei.

S-a întors Dănănae
Fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae (24 de ani) a revenit ieri în ţară după ce în ultimele 6 luni a urmat un program de recuperare la o clinică privată din Olanda. Fotbalistul s-a accidentat grav la genunchi pe 12 august 2009, la amicalul "naţionalei" cu Ungaria, iar în septembrie s-a operat la ligamentele încrucişate. Dănănae va urma în Bănie un program separat de antrenament timp de două săptămîni, iar apoi se speră căşi va putea relua pregătirile la potenţial maxim.

>> Cei 200 de suporteri ai Universităţii au scandat aseară împotriva jucătorilor şi a conducerii. "Mititelu, lasă-ne, că tu bagi echipa în B", s-a auzit din galeria Ştiinţei.
>> În absenţa lui Martinovici, suspendat, şi a lui Adrian Rusu, accidentat, Ciobotariu a preferat să-l folosească pe Cardoso în centrul apărării. Brazilianul e fundaş stînga de meserie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  09 Martie 2010, 16:15

Domnule "Fane", cum te alinta gasca ta de lingusitori de la bloc, matale nu cumva joci in echipa nationala a Romaniei de tineret??? PAi atunci cum sa faci hent intentionat cand stiai ca ai deja un cartonas galben?? Matale te raportezi la fostbalul din Vietnam sau la fotbalul MARE din Europa?? La cum am vazut ca ai evoluat in ultimele 10 meciuri oficiale ale Universitatii Craiova, imi pare rau ca trebuie sa ii contrazic pe sustinatorii si rudele tale, dar chiar nu ai nici o treaba c

 •  09 Martie 2010, 10:19

@semnatarul articolului.....Ce pacalici de om poti fi neica ?! Unde dreaq ai vazut tu ca a scos Wotte un varf si a bagat un fundas??!! Cand asa ceva s-a intamplat in min 89....prima schimbare la care probabil te referi nu are legaturi de genul "fundas in locul unui atacant"!!! Firtulescu e mijlocas de cand se stie el fotbalist ! In rest sa auzim numai de bine ! Forza STIINTA ! P.S Banuiesc ca luna asta iti iei salariul de pe D.A injumatatit ! Pt ca nu ai cum sa faci "performanta&q

ucv07
ucv07  •  09 Martie 2010, 10:12

IN AFARA DE EROAREA FACUTA CU HENTUL LUI BARBOIANU E BINE CA AM REUSIT SA NE APARAM SI NOI. E PRIMUL MECI IN CARE VAD SI EU APARARE CAT DE CAT FARA ERORI. E UN LUCRU BUN DAR TREBUIE SA VINA VICTORIILE SI AM INCREDERE IB WOTTE SI IN ECHIPA .FORZTA STIINTA !!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează