FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Craiova a ridicat embargoul la plecări şi aşteaptă oferte pentru oricare dintre jucători » "Poftiţi la olteni!"

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Ca să nu fie ucisă de criză, Craiova a ridicat embargoul la plecări şi aşteaptă oferte pentru oricare dintre jucători

Impresarii mandataţi de Victor Piţurcă au trimis DVD-urile de prezentare ale fotbaliştilor pe care Universitatea încearcă să-i vîndă de urgenţă unor grupări din Franţa, Italia şi Spania. Pe lista pentru export se află inclusiv Florin Costea, dar stoperul Valerică Găman are cea mai mare căutare în afară. Totuşi, suma maximă pe care doritorii ar plăti-o în schimbul lui, 1,5 milioane de euro, e mult sub ce pretinde Craiova.

Jucători gratis din America de Sud
Piţurcă rămîne deocamdată în Bănie, cel puţin pînă cînd îşi va primi banii pe care i-a împrumutat lui Adrian Mititelu, adică 1,8 milioane de euro. Managerul general ar vrea să întărească lotul cu fotbalişti sud-americani, liberi de contract. Pe lista lui sînt şi vîrful Alessandro Nunes (28 de ani), golgeterul ligii secunde din Brazilia, şi fundaşul central uruguayan Roberto Herrera (22 de ani), ultima oară la Defensor. Juveţii sînt presaţi să facă rost de bani cît mai repede pentru ca respectivii fotbalişti să nu aleagă alte destinaţii.


"Nu s-a schimbat nimic din punct de vedere financiar, aşteptăm oferte pentru orice fotbalist, sînt bine venite!"
Victor Piţurcă, manager general U Craiova


"Hapoel n-are bani de Găman"
Israelienii de la Hapoel Tel-Aviv s-au arătat interesaţi de un transfer al lui Valerică Găman, însă oferta lor nu e pe placul şefilor din Bănie. "Nu credem că au ei bani de un asemenea fotbalist şi oricum nici nu intră în discuţie varianta unui împrumut al jucătorului. Am accepta doar un transfer imediat", au anunţat oltenii.

"Credeam că Piţi e diliu" :)
Fostul golgeter al Craiovei, Gheorghe Craioveanu, a povestit pentru Antena 1 lucruri inedite din relaţia lui cu Victor Piţurcă, de pe vremea cînd acesta îl antrena în Bănie: "Mă certa şi cînd mă accidentam, iar cînd marcam îmi făcea cadou o cravată. După un meci în care m-a înlocuit devreme m-a certat mai rău decît tata. Credeam că Piţi e diliu de mă ceartă aşa. Îi datorez multe. Toţi jucătorii vor să lucreze cu el, pentru că are ceva special".

Inbox:

- Victor Becali: "Mititelu nu-l clinteşte de acolo pe Piţurcă nici cu macaralele, dacă Victor nu-şi ia banii".
- "Nu eu fac tortul, angajaţii mei se ocupă", a spus Mititelu despre situaţia inedită dinaintea Crăciunului, cînd pe un tort pe care fotbaliştii olteni l-au oferit juniorilor de la club Piţurcă era trecut cu funcţia de antrenor, şi nu manager general.
- Golul de la 45 de metri al lui Dorel Stoica din meciul cu CFR (1-2) are peste un milion de vizualizări pe YouTube. Fani din toată lumea îl compară pe oltean cu Roberto Carlos şi cu Juninho!
- Dumitru Dragomir: "Îi sfătuiesc pe Mititelu şi pe Cristescu s-o termine cu cearta şi să pună batista pe ţambal!".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
aleargaaaaadinaaaaa
aleargaaaaadinaaaaa  •  29 Decembrie 2010, 14:59

1,5 milioane pe Gaman?Pai acum 2 zile spuneati ca dau 2 milioane...cand ati mintit?

cristi0978
cristi0978  •  29 Decembrie 2010, 11:25

presa scrie multe...

ineedanick
ineedanick  •  29 Decembrie 2010, 11:20

::

Vezi toate comentariile (5)
Comentează