FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 1-3

CRAIOVA - CFR 1-3. Ardelenii au luat foc! Au cerut penalty de două ori » Ce spun Crăciunescu și Porumboiu

Faza celui de-al doilea presupus penalty în Craiova - CFR Cluj +5   FOTO
Faza celui de-al doilea presupus penalty în Craiova - CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 20:58 / Actualizat luni, 03 august 2020 23:43

CRAIOVA - CFR Cluj. Oaspeții au cerut două penalty-uri în prima repriză. Mai întâi, în minutul 20, la o intervenție a lui Ștefan Vlădoiu asupra lui Omrani. Apoi în minutul 40 al partidei, după ce Bogdan Vătăjelu a părut să blocheze cu mâna un șut expediat de Ciprian Deac.

  • CFR Cluj e campioana României în sezonul 2019-2020 și va juca în preliminariile UEFA Champions League, în turul I 

Echipa lui Dan Petrescu a cerut penalty în prima jumătate a reprizei, atunci când fundașul dreapta al Craiovei, Ștefan Vlădoiu (21 de ani), l-a doborât în careu pe Billel Omrani (21). Apărătorul oltenilor a părut să lovească mai întâi mingea, însă imediat după l-a lovit pe atacantul francez al lui CFR cu genunchiul, cauzând prăbușirea acestuia. Arbitrul Ovidiu Hațegan a ignorat însă protestele clujenilor. 

Penalty-ul cerut de CFR la Omrani
Penalty-ul cerut de CFR la Omrani
Penalty-ul cerut de CFR la Omrani
Penalty-ul cerut de CFR la Omrani
Penalty-ul cerut de CFR la Omrani
+1 FOTO

Capturi TV Telekom Sport

Ce repriză horror pentru Hațegan! CFR a avut penalty la faultul lui Vlădoiu asupra lui Omrani, dar centralul arădean a greșit grav! Să fi venit oare vremea deconturilor în relația CFR-arbitri?
Dan Udrea, jurnalist GSP

Apoi, în minutul 40, arbitrul Ovidiu Hațegan a lăsat din nou jocul să continue după ce un șut al lui Ciprian Deac l-a lovit în apropierea brațului pe Bogdan Vătăjelu. Jucătorii lui CFR, în frunte cu Deac, au protestat vehement. Din reluări s-a văzut faptul că mingea nu a lovit brațul lui Vătăjelu, fundașul stânga al oltenilor. 

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu s-au pronunțat

„Nu se poate da penalty niciodată la așa ceva. Eu nu dau penalty pentru așa ceva niciodată!”, a spus fostul arbitru Ion Crăciunescu, prezent în studioul Digi Sport, despre faza care l-a avut în prim-plan pe Vătăjelu. 

Despre intervenția lui Vlădoiu la Omrani, Crăciunescu a spus: „Încercare de deposedare prin alunecare, nu reușește să ajungă mingea, Omrani lovește mingea și Vlădoiu îi pune piedică în interiorul suprafeței de pedeapsă. Oprește și o situație promițătoare de atac, este și galben. Penalty pentru CFR, Omrani atinge mingea!”.

În schimb, fostul arbitru Adrian Porumboiu, a declarat la GSP Live că CFR trebuia să primească penalty în ambele faze! 

„Prin alunecarea pe care a făcut-o l-a lovit pe atacant, nu se putea da altă decizie în afară de penalty. Chiar dacă atinge mingea, Vlădoiu a continuat alunecarea și l-a lovit. Asta i-a provocat căderea. La șutul lui Deac se vede pe una dintre reluări că mâna lovește mingea. Dacă mâna lovește mingea, e penalty. Nu contează distanța! Din păcate, asta e situația. Nu contează distanța. Erau 4-5 metri. Și dacă era un metru, regulile s-au schimbat. Hențul este henț”, a spus acesta.

Alte știri despre Craiova - CFR Cluj:

Start incendiar în finala campionatului! Dan Nistor a deschis scorul cu un GOLAZO

Vocile Gazetei » Meciul de titlu Craiova - CFR Cluj, comentat live pe GSP de Dan Udrea, Cristian Geambașu și Alin Buzărin

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1635655800026014
Attila Bokor  •  06 August 2020, 22:58
Postat de sergentu72 pe 03 August 2020, 22:14

Ala era penalti ptr franari ?

Daca vrei sa vezi franar uita-te in oglinda!

1123767114627735
Dan Tarta  •  04 August 2020, 19:14

Diferenta de mentalitate ! A trai in ARDEAL e una si a-ti face veacul prin oltenia e altceva !

388636538655208
Dan Mihai Moroianu  •  04 August 2020, 08:54
Postat de Dino Alex pe 03 August 2020, 23:13

Craciunescu e vadit suporter oltean. Se stie. Ramane celebru pt analiza tv la meciul dinamo urziceni cand se uita la reluare pt un penalti ce i-ar fi adus titlul lui dinamo in detrinentului dubiosului patron de urziceni: Sa vedem reluarea. Mda... Dar ce mai conteaza acum, urziceni de campioana Ioanitoaia sa ramana ca mironica era

Doar este din Vâlcea!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează