FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-2

Dennis Man, record senzațional în disputele cu Craiova! Oltenii, „victimele” favorite

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 21:33 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 23:11

Dennis Man (22 de ani) a marcat ambele goluri ale victoriei obținute de FCSB pe terenul Craiovei, scor 2-0, și a stabilit un record impresionant. 

Dennis Man este cel mai bun marcator din Liga 1. Cu „dubla” de pe „Ion Oblemenco” a ajuns la 12 reușite și s-a desprins în fruntea ierarhiei de colegul Florin Tănase, autor a 9 goluri. Man a contribuit și cu 5 pase decisive în parcursul impresionant al formației lui Toni Petrea.

CS Universitatea Craiova, victima favorită a lui Dennis Man

FCSB domină autoritar înfruntările directe cu CS Universitatea Craiova. A pierdut doar două din cele 22 de meciuri, punând la socoteală și disputa de astăzi. 

În lotul bucureștenilor e un fotbalist care se bucură în mod special de meciurile cu Craiova. Dennis Man a ajuns la 6 goluri înscrise în poarta oltenilor. Nu a marcat mai multe împotriva niciunui adversar din Liga 1. 

7 victoriiși o înfrângere are FCSB în acest sezon, când Dennis Man a înscris

„Victimile” favorite ale lui Dennis Man în Liga 1: 

  • Craiova - 6 goluri 
  • Botoșani - 5
  • Poli Iași - 4
  • Astra, Argeș, Mediaș, Viitorul - 3
  • Dunărea Călărași, Hermannstadt, Voluntari - 2
  • Clinceni, Chiajna, Dinamo, Juventus, Sepsi, UTA - 1

VIDEO. Narcis Răducan: „Lupta pentru titlu începe în play-off. FCSB va zburda până atunci!”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Tensiuni la Craiova! Conflict înaintea derby-ului cu FCSB: Papură l-a exclus din lot

Echipele din prezent ale Craiovei și FCSB, cele mai bune din ultimii 5 ani! Derby în condiții inedite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 Decembrie 2020, 17:01

Stea adevarata...briliant....diamant s.a.m.d !! Uite asa ii terminati pe acesti tineri jucatori care chiar cred ca sunt fantastici !! Niciunul nu a confirmat la nivel international !! Una este sa le dai doua goluri alora de la Craiova si alta este sa inscrii si sa castigi partide pentru echipa nationala si in grupele europene !! Pana acum nimic de remarcat pe plan european, ci doar pe aici prin prapaditul asta de campionat !!

remarque
remarque  •  19 Decembrie 2020, 09:26
Postat de steaua024 pe 19 Decembrie 2020, 00:17

Intervin rar in comentarii, desi vad fotbal de peste 65 de ani. Iubesc fotbalul ca joc si mi-au placut intotdeauna meciurile jucate la o inalta tinuta tehnica. De la ASA Campulung Mold. la Steaua, cu toata pleiada de super jucatori, de la Rapidul lui Niki Dumitriu si Ion Ionescu, de la Dinamo lui Varga si Nunweillerii, de la UTA lui Petchowski, dela Argesul marelui Dobrin si pana astazi. Am privit fotbalul ca pe un urias spectacol etapa de etapa, chiar daca nu intotdeauna echipa mea de suflet Steaua a castigat sau a prestat joc bun. Ceace observ este ca Steaua de azi (asa o numesc si voi ramane ferm), incepe sa formeze o echipa. Daca patronul intareste apararea si nu umbla la vanzari de jucatori, ACUM CAND SE PARE CA MASINARIA INCEPE SA PRODUCA (contrar previziunilor "pesimiste" a marelui Duckadam), cred ca pot afirma cu certitudine ca STEAUA va putea lua titlul ! Tineretea, tehnica, rezistenta si mai ales acum JOCUL, ma indreptatesc sa am aceasta certitudine ! Doamne Ajuta !

E totusi FCSB dupa lege, in rest pare sa aveti dreptate cu analiza situatiei, dar i-as zice premonitie certitudinii de care pomeniti. Premonitia devine certitudine, daca devine, dupa ce FCSB castiga campionatul cu lotul actual si/sau confirma in meciurile din cupele europene. Meciurile cu echipele din Europa sunt masura adevaratei valori. Meciurile cu vasalii din campionat te pot induce in eroare. Tot in Europa isi masoara si Man, Coman, etc, valoarea individuala.

roberto7
roberto7  •  19 Decembrie 2020, 06:53

Ce sa mai comentam? Mai e ceva de comentat? Steaua a jucat perfect! Meciul secolului! Cred ca in seara asta putea sa o bate si pe Barcelona. Trebuia sa castige cu 8-0!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close