FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CSU CRAIOVA 0-2

Craiova lui Mangia a câștigat, dar italianul e dezamăgit: "Sunt supărat din acest motiv"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 22:48

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa a înscris doar două goluri în victoria de pe terenul lui ACS Poli Timișoara, scor 2-0.

"Craiova are o idee și încearcă să o ducă înainte. Fundașii noștri au trecut de foarte multe ori jumătatea terenului. Am încercat să construim cu 3 apărători. Sunt supărat că n-am reușit să înscriem mai mult.

Trebuie să facem un retur mai bun decât acest tur. Avem o medie de două puncte la fiecare meci, cred că e o medie bună", a declarat Mangia la TV Telekom Sport.

"Ceea ce știu e că Mitriță nu are o gleznă în condiții optime (Detalii AICI). Voi afla în curând mai multe. Nu știu ce s-a întâmplat"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  30 Septembrie 2017, 07:11

In locul lui Mangia, alti antrenori, Popa par egzamplu, ar fi facut scandal ca oltenii au fost faultati la greu ... Pacat de faultul la Mitrita, sprintul lui irezistibil nu a putut fi oprit decat printr-un al doilea fault, de eliminare pe 3 etape... Italianul nici nu a facut remarci de felul "am ratat cat pentru 'nspe meciuti" ci doar "a regretat" ca nu au inchis meciul mai devreme. Extrem de elegant Mangia, este remarcabil in ce posturi ridicole ii pune pe cei care - obiceiul casei! - incearca sa-l provoace la interviurile de dupa meci. Craiova joaca fotbal, altii "se zbat" in comentarii rautacioase...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează