FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - OȚELUL

Patru jucători sunt out de la Universitatea Craiova: „Este un meci cu altă psihologie”

Universitatea Craiova - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
Universitatea Craiova - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 15:26 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 15:45

Antrenorul Ivaylo Petev a declarat că patru fotbaliști nu intră în calculele sale pentru meciul pe care Universitatea Craiova îl dispută joi cu Oțelul Galați, pentru un loc în semifinalele Cupei României Betano: mai vechii accidentați Bancu și Screciu, Houri - suspendat și Koljic - cu probleme.

Oltenii nu vor menaja prea mulți jucători de bază, pentru duelul de mâine, chiar dacă duminică au meci mare la Arena Națională, cu FCSB

„Zorro” din Superligă, omul cerut la naționala lui Iordănescu, are o poveste de viață impresionantă: „O să arăt din ce în ce mai bine!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
„Zorro” din Superligă, omul cerut la naționala lui Iordănescu, are o poveste de viață impresionantă: „O să arăt din ce în ce mai bine!”

Universitatea Craiova este all-in în acest final de sezon. Luptă pentru câștigarea titlului, fiind principala contracandidată a celor de la FCSB pentru locul 1, meciul direct fiind duminică seară, de la ora 20:30. Echipa lui Ivaylo Petev luptă și pentru cucerirea Cupei României, are meci joi seară, de la ora 19:30, cu Oțelul Galați pe "Ion Oblemenco".

Juveții au adunat nouă meciuri consecutive fără eșec în Liga 1, dintre care șase victorii, însă nu sunt lipsiți de griji în perspectiva confruntării cu formația lui Dorinel Munteanu.

Patru fotbaliști de la Universitatea Craiova sunt out dintr-un foc

"Este un meci cu o altă psihologie, de altă factură, faţă de cele de campionat. Pot fi 90 sau 120 de minute pentru a se decide câştigătoarea, aşa că este foarte important psihicul la această confruntare.

Întâlnim o echipă foarte bună, organizată, stabilă, iar noi trebuie să fim inteligenţi şi să ne impunem jocul. Trebuie să avem un spirit foarte bun. Noi lucrăm zilnic şi jucătorii răspund foarte bine, dar trebuie să fim şi mai implicaţi de la o zi la alta, iar la final sperăm să culegem roadele. Bancu şi Screciu nu sunt în lot, fiind accidentaţi, Houri este suspendat, dar avem o problemă şi cu Koljic.

O să alegem jucătorii care sunt cei mai bine pregătiţi pentru acest meci. Fanii ne-au ajutat foarte mult când am rămas cu un jucător în minus la meciul cu Rapid, am toată admiraţia pentru ei", a spus Ivaylo Petev la conferința de presă premergătoare meciului.

În acest moment, Cupa României Betano este obiectivul principal al Universității Craiova, oltenii nu vor menaja prea mulți jucători de bază, chiar dacă duminică, pe Arena Națională, este o primă finală a campionatului, cu FCSB.

Ștefan Vlădoiu, anunț despre Cupa României: „Este principalul nostru obiectiv”

Ștefan Vlădoiu, 25 de ani, a precizat clar care sunt opțiunile lui și ale coechipierilor vizavi de meciul cu Oțelul.

„Ne așteaptă un meci foarte important, Cupa României rămâne principalul obiectiv și trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm meciul. Punctele lor forte le știe toată lumea, este o echipă agresivă, care aleargă foarte mult.

Nu va fi ușor dacă nu intrăm motivați și la fel de agresiv ca și ei. Atmosfera în vestiar este foarte bună, probabil și rezultatele din ultima perioadă au creat o atmosferă bună. Antrenamentele decurg bine, toată lumea este concentrată pe ce avem de făcut și ce ne transmite Mister.

A fost ceva unic cu Rapid. S-a creat o emulație după ce am luat cartonașul roșu (n.red Houri a fost eliminat la 0-1, juveții au întors scorul, 2-1), toată lumea ne încuraja și am prins aripi, ne-am transformat după acea eliminare", a spus fundașul dreapta al Universității Craiova pentru site-ul clubului.

20de meciuri și 2 goluri a adunat Vlădoiu în actuala ediție pentru olteni

VIDEO. U CRAIOVA - RAPID 2-1 » Ștefan Baiaram a dat autografe fanilor ambelor echipe

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Ce mesaj i-a transmis Edward Iordănescu lui Alex Mitriță: „Merge mai departe!”

EXCLUSIV Dinamo pornește contraatacul: „Azi, depunem recurs”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  04 Aprilie 2024, 09:37

Și dacă este obiectivul nr 1 trebuie sa renunti la sansa de a câștiga campionatul? Serios! Rotaru asta are habar ce spune, încarcă băieți ca trebuie sa câștige campionatul. Bai dacă bați fcsb de 2 ori ii lași cu un punct, sigur se vor mai încurcă și ei și puteți câștiga. Campionatul este la mana voastră, dsr cu mentalitatea de a ciupi puțin câte puțin este rău. Niciodată nu veți putea sa câștigați ceva fără voință și mentalitate. Iar tu rotaru adu ce ai dat afară, mentalitatea trebuie sa crească, sa aibă lângă ei băieți jucători emblematici precum Cîrțu și Craioveanu. U Craiova nu trebuie niciodată să-i țină departe. Și asa viața este scurtă și nu mai știm cât ne putem bucura de uni din ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează