FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ NU MAI E SELECŢIONER

Craioveanu: "Cred că s-au precipitat cînd au decis să îl îndepărteze pe Piţurcă"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2009 00:00

Gică Craioveanu, fostul jucător al echipei naţionale a României, crede că FRF s-a precipitat cînd a luat decizia de a-l îndepărta pe Victor Piţurcă de la naţională.

"E păcat că Piţurcă va pleca, dar ştim cu toţii că în fotbal contează rezultatele. Nu ştiu dacă e o decizie bună sau nu. Cred că s-au precipitat un pic, dar e decizia lor. Doar nea Puiu îl depăşeşte pe Victor Piţurcă. Îi era foarte greu să aducă ceva nou naţionalei", a spus Gică Craioveanu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
thunder91
thunder91  •  09 Aprilie 2009, 17:48

Ba e o decizie inteleapta,nicidecum o precipitare.Fiindca Piturca nu mai avea tragere de inima sa antreneze nationala.

 •  09 Aprilie 2009, 17:43

Problemele fotbalului romanesc: 1.Dezinteresul cluburilor fata de echipele de copii si juniori; 2.Desfintarea campinatului tineret sperante 3.Desfiintarea sportului de masa (exemplu cupa intre scoli) 4.Dezinteresul antrenorilor (la nivelul copii si juniori)pentru copii fara putere financiara; 5.Interesul anumitor impresari si actionari de a juca la echipa nationala anumiti jucatori aflati sub contract cu toate ca ei evolueaza slab sau deloc la echipele de club. 6.Slaba arie de ie

 •  09 Aprilie 2009, 17:24

plus borcea seful FIFA si sa vezi blaturi ce facem...im maximum 5 ani castigam campionatul mondial. Lasati-ne sa ne pregatim de finala cupei mondiale!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează