FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cristea e "arma secretă", dar n-a mai dat gol din mai 2012! Ghiceşti în poarta cui a înscris atunci? :)

Cristea va prinde lotul de 18 jucători pentru derby
Cristea va prinde lotul de 18 jucători pentru derby

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 10 august 2013 22:25

Reghecampf anunţă că mizează azi pe ”arma secretă” Adrian Cristea, cea mai recentă şi mai surprinzătoare achiziţie a Stelei.

Adrian Cristea are ocazia unui debut special în roşu şi albastru, chiar în derby. Ex-dinamovistul e în lot pentru partida din seara asta şi probabil va intra pe parcursul jocului.

"E între primii 18, voi hotărî cu cîteva ore înainte dacă începe ca titular sau rămîne pe bancă", a explicat Reghecampf statutul noului mijlocaş stelist.

Nu-l plac nici unii, nici alţii
"Prinţul" a jucat şapte ani la Dinamo, pentru care a semnat în 2005, şi a fost campion cu roş-albii în 2007. Motiv pentru care e de aşteptat ca suporterii "cîinilor" să-l apostrofeze în seara asta.

Reghecampf i-a stabilit o miză lui Adrian: "El nu are nici o problemă că va fi înjurat din tribune, psihic e foarte OK. Să marcheze contra lui Dinamo şi va fi aplaudat de galeria Stelei, iar asta îşi doreşte cu adevărat". Dar primirea de care a avut parte Cristea printre stelişti n-a fost grozavă şi e posibil ca astăzi să intre în istoria derby-ului ca primul jucător huiduit de ambele galerii rivale!

Fotbalistul a privit din tribună partida în care noii lui colegi au remizat cu Dinamo Tbilisi şi s-au calificat în play-off-ul Champions League. Doar simpla apariţie a lui Cristea pe stadion a generat atunci reacţia negativă a suporterilor stelişti, o atitudine care s-ar putea păstra azi dacă Reghecampf va decide să-l trimită pe teren.

Fanii campioanei nu sînt încîntaţi de achiziţionarea lui Adrian atît din cauza trecutului roş-alb, dar, mai ales, din pricina imaginii pe care şi-a creat-o jucătorul, de tip cu o viaţă spectaculoasă şi extrem de atras de apariţiile în tabloide şi în emisiuni TV de scandal.

Serie neagră
"Performanţele" mondene ale lui Cristea nu constituie unica îngrijorare legată de potenţialul său. El a semnat cu Steaua după 15 luni fără gol marcat! Ultima reuşită în campionat a fost în mai 2012, într-un Dinamo - U Cluj 2-2, deci tocmai împotriva roş-albilor!

De atunci, a mai trecut pe la Petrolul şi pe la Standard Liege, dar n-a marcat în tricoul nici uneia, deşi nu a suferit vreo accidentare care să-l fi ţinut pe margine. A strîns 23 de partide fără gol, dintre care 15 pentru "lupi" şi 8 la Standard. Ambele au renunţat la serviciile lui.

Belgienii l-au avut împrumutat o jumătate de an şi au renunţat să-l achiziţioneze definitiv, Cristea a revenit la Petrolul şi a rezistat doar în presezon plus în Supercupa cu Steaua, în care a jucat dezastruos şi a provocat furia lui Contra, care l-a dat afară.

8 goluri a marcat Cristea (29 de ani) la U Cluj în sezonul 2011-2012. În stagiunea 2012-2013 n-a mai înscris deloc

Echipe probabile:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Grigore, Durimel, Fai - Thicot, Elton - Matei, Curtean, Filip - Thomas
Rezerve: Naumovski, Rotariu, Asanovici, Lazăr, Balint, Dănciulescu, Ndaw
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Stanciu, Tănase - Piovaccari
Rezerve: Niţă, Gardoş, Prepeliţă, Ad. Cristea, Pîrvulescu, Iancu, Nikolici
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Cristi Balaj (Baia Mare). Asistenţi: Cristi Nica şi Octavian Şovre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  11 August 2013, 10:43
Postat de red77 pe 11 August 2013, 08:48

asa e ! daca marcheaza si-a scos-o ! special pentru voi !

Pun pariu ca la tine in satra esti considerat glumet :)

daniaania
daniaania  •  11 August 2013, 10:39

da.".si marmota invelea cioco..."

gabi1919
gabi1919  •  11 August 2013, 10:07

Cristea a marcat pentru Petrolul Ploiesti in Petrolul-u cluj 2-0 din lovitura libera..insa de dragul ''senzationalului'' nu a mai marcat decat impotriva lui dinamo ultima data, cand era la u cluj

Vezi toate comentariile (16)
Comentează