FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Bobar acuză arbitrajele: ”Ni s-au luat 5 puncte în două meciuri! Pierdem sute de mii de euro”

Articol de - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 31 martie 2014 15:52

La finalul meciului Petrolul - Dinamo (2-2), directorul sportiv al "cîinilor", Cristi Bobar, a avut o dispută verbală cu brigada arbitrilor condusă de Radu Petrescu. "Aţi distrus partida! Nu ştiu cum veţi putea dormi la noapte, o să vă doară conştiinţa", le-a reproşat oficialul arbitrulor.

După ce spiritele s-au calmat, conducătorul roş-albilor a declarat pentru GSP.RO: "Cred că noi, la Dinamo, am avut prea mult bun simţ cu domnii din arbitraj. Sîntem extrem de supăraţi din cauza manierei brigăzii, e a doua oară în tot atîtea meciuri în care am fost dezavantajaţi.

Ar trebui să le fie ruşine! Cu Pandurii, am avut penalty valabil, la 2-2, au recunoscut şi specialiştii după reluarea fazelor. Dădea gol în minutul 83, aveam şanse mari să luăm 3 puncte, aşa am pierdut cu gorjenii. Cu Petrolul, nu ni s-au dat dat două penalty-uri clare, iar adversarii au avut unul gratuit.

Am pierdut 3 puncte cu Pandurii şi două cu Petrolul, 5 dintr-un foc! Am putea rata bani importanţi, de la cîteva sute de mii de euro în sus, ne-am săturat să fim civilizaţi şi să tăcem".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Aprilie 2014, 04:24

cat despre topic, bineinteles ca bobar are dreptate. de data asta are dreptate. gsp a publicat un amplu reportaj despre vicierea acestui campionat, cu 1 din 3 meciuri viciate de erorile arbitrilor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Aprilie 2014, 04:22
Postat de liviuemil pe 31 Martie 2014, 23:16

Lasa ca aveti de unde! La mai multi bani pierduti!

tu cand ai de gand sa postezi un articol care sa aiba legatura cu topicul ? probabil niciodata. vere, daca nu te pricepi la fotbal si crezi ca el inseamna doar steaua, afla ca te inseli. si ar fi bine sa inveti si tu ce inseamna respect si fair play. evident, eu cred ca nu vei reusi niciodata. neamul prost, asa moare.

liviuemil
liviuemil  •  31 Martie 2014, 23:16

Lasa ca aveti de unde! La mai multi bani pierduti!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează