FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Bobar în teste la Dinamo :) » A trecut proba de viteză după un pariu cu doi jucători

Articol de - Publicat duminica, 29 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 29 iunie 2014 16:34

Dinamoviştii se şi distrează în cantonament. La finalul şedinţei de pregătire de azi, directorul sportiv Cristi Bobar a fost pus la încercare după un pariu făcut cu Vali Lazăr şi Ştefan Bărboianu.
Fotbaliştii care au încheiat recent stagiul de pregătire dificil de la Săcele au considerat că oficialul nu poate să facă o tură întreagă de teren, de 300 de metri, în maximum un minut. Miza a fost o masă în oraş, iar fotbaliştii s-au păcălit, întrucît Bobar a reuşit să facă tura în 54 de secunde.

Fotbaliştii au cerut revanşa şi după 3 minute de pauză, Cristi Bobar a mai făcut o tură-test, terminînd-o în un minut şi 5 secunde, cu 5 secunde mai puţin decît pariaseră cei doi "cîini".

Concursul a fost cronometrat chiar de antrenorul Flavius Stoican, care a prezentat la final competitorilor ceasul.

Bobar, 30 de ani, a evoluat ca jucător la Şcoala Gică Popescu, Unirea Dej, U Cluj, UTA şi CSM Reşiţa. A jucat fotbal pînă 23 de ani, după care s-a retras şi a devenit oficial în fotbalul românesc, printre funcţii fiind presedinte de club, dar şi 4 ani membru în Comitul Executiv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 15:07
Postat de fangigi pe 30 Iunie 2014, 12:29

Cine? FC Dolly? Rusinea Romaniei si a Europei!

STFIG !.>))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 15:07
Postat de minciulica pe 01 Iulie 2014, 01:25

era nevoie de articolul asta!!!

pentru dinamovisti da, e amuzant. daca nu tii cu dinamo, poti schimba pagina... e simplu, click dreapta si se rezolva. pa pa, mult succes..

minciulica
minciulica  •  01 Iulie 2014, 01:25

era nevoie de articolul asta!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează